Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Windows Central, ο επικεφαλής του marketing του Xbox, Aaron Greenberg, μίλησε για το Quantum Break και τις πωλήσεις του. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, οι πωλήσεις του time-traveling τίτλου της Remedy "ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Microsoft". Σαφώς και, όπως κάνει η Microsoft σε αυτή τη γενιά, δεν αναλύει την επιτυχία του τίτλου με αριθμό πωλήσεων.
Συνέχισε όμως με την εξής φράση όταν μίλησε για το επόμενο βήμα των Φιλανδών: "Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με το πως τα πήγε το Quantum Break. Όμως, όπως με κάθε ταινία, έτσι και κάθε παιχνίδι δεν χρειάζεται sequel, κάποιες φορές είναι απλά εντάξει και έτσι. Είμαστε ενθουσιασμένοι για να δούμε τι θα κάνουν στο επόμενο βήμα τους."
Αρκεί να αναφέρουμε, πως πρόσφατα ο Thomas Puha της Remedy, αποκάλυψε πως η εταιρία εργάζεται σε ένα μυστηριώδη και μυστικό project, χωρίς να κατονομάζει αν πρόκειται για νέο IP ή συνέχεια ενός υφιστάμενου franchise, όπως το Alan Wake ή το Quantum Break. Οι δικές μας επιθυμίες πάντως πηγαίνουν προς το πρώτο. Ήδη, μάλιστα, η Remedy το προωθεί σε διάφορες εταιρίες για την έκδοση του, παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.