Microsoft: Δεν χρειαζόμασταν το Crackdown 3 φέτος

Ο Aaron Greenberg μιλά για την καθυστέρηση στο 2017
16 Ιουλίου 2016 13:37
Microsoft: Δεν χρειαζόμασταν το Crackdown 3 φέτος

Μιλώντας πρόσφατα στο TXR Podcast, ο επικεφαλής του marketing για τα παιχνίδια του Xbox, Aaron Greenberg, εξήγησε γιατί το Crackdown 3 θα καταφθάσει τελικά μέσα στο 2017 στα Xbox One και Windows 10 και που οφείλεται η καθυστέρηση.

Οι δηλώσεις του ακολουθούν παρακάτω μεταφρασμένες από εμάς.

Δεν χρειαζόμαστε το παιχνίδι φέτος. Έχουμε το Recore, έχουμε το Forza Horizon 3, έχουμε το Gears of War 4, έχουμε το Dead Rising 4 - μόνο από τίτλους που εκδίδουμε εμείς, πριν πάμε σε όλους τους σπουδαίους  third-party τίτλους. Έχουμε μια μεγάλη συνεργασία με την EA σχετική με το Madden και το νέο Battlefield.

Πλέον είμαστε πιο σκεπτικοί σχετικά με το ‘άπλωμα’ των τίτλων μας και στο επόμενο έτος, χωρίς δηλαδή να τους στριμώχνουμε όλους στην περίοδο των διακοπών. Δίνοντας στους παίκτες τον χρόνο να παίξουν τα παιχνίδια, αλλά και να έχουν τον χρόνο και τα χρήματα για να είναι σε θέση να αγοράσουν το επόμενο παιχνίδι τους. Όταν εμείς εξετάζουμε την συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου, είμαστε σίγουροι πως δεν χρειάζεται άλλο ένα μεγάλο ΑΑΑ παιχνίδι και γι 'αυτό προτιμούμε να δώσουμε χρόνο στην ομάδα ώστε να το κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το επόμενο έτος.