O Hideo Kojima αποκαλύπτει πως δεν διέρρευσε το Death Stranding

Και όλη την διαδικασία παραγωγής του επικού teaser του
14 Ιουλίου 2016 15:09
O Hideo Kojima αποκαλύπτει πως δεν διέρρευσε το Death Stranding

Το YouTube κανάλι του Hideo Kojima επέστρεψε για ένα ακόμη επεισόδιο του Hideo Tube, στο οποίο ο λατρεμένος δημιουργός μοιράστηκε πληροφορίες για την δημιουργία του επικού teaser του Death Stranding και πως η Kojima Productions απέφυγε την διαρροή του παιχνιδιού πριν από την αναπάντεχη αποκάλυψη του στην Ε3 2016. 

Το performance capture του teaser είχε ολοκληρωθεί προς τα τέλη Μαρτίου, ενώ μόλις έναν μήνα πριν ο Kojima είχε συναντηθεί με τον Norman Reedus για να ζητήσει να δουλέψουν μαζί. Το 3D capture διήρκησε μιάμιση μέρα και χρειάστηκαν να παρθούν φωτογραφίες πολλών διαφορετικών στοιχείων εκτός του στούντιο, όπως το πως συμπεριφέρεται το δέρμα κάτω από φυσικό φως ή πως κοκκινίζει σε διάφορες εκφράσεις, αλλά ακόμη και οι κάβουρες στο trailer έπρεπε να γίνουν 3D scan για να μοιάζουν όσο πιο αληθινοί γίνεται, κάτι που για προφανείς λόγους δεν έγινε με τις φάλαινες και τα δελφίνια. Το μοντέλο του Reedus ήταν τόσο λεπτομερές που έχει μέχρι και τρίχες στη μύτη, αν ζουμάρετε, παγώσετε το trailer του Death Stranding και το παρατηρήσετε. 

Ακόμη μίλησε για το πως τρύπωσε μυστικά στη σκηνή της Ε3, μια αποκάλυψη που ήταν το επτασφράγιστο μυστικό της Sony, διότι το γνώρισαν μόλις πέντε άτομα σε όλη την εταιρία πως το Death Stranding θα ανακοινώνονταν. Ακόμη και στις πρόβες για την συνέντευξη Τύπου, ο Kojima έμπαινε από την πίσω πόρτα και κατά την διάρκεια της Press Conference, έπρεπε να περιμένει στα παρασκήνια όλη αυτήν την ώρα, ακόμη και να χρησιμοποιήσει ξεχωριστές τουαλέτες ώστε να μην εντοπιστεί. Ο Kojima όσο έβλεπε τα αναρίθμητα leaks παιχνιδιών να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο στα πλαίσια αλλά και πριν την Ε3, δεν μπορούσε να κοιμηθεί κυριολεκτικά από την αγωνία μήπως και διαρρεύσει το πόνημα του. 

Ο ίδιος δεν ανακοίνωσε δημόσια πως θα παρευρεθεί στην έκθεση ούτε έκανε το tweet που κάνει πάντα πριν ταξιδέψει για το Los Angeles. Όταν κάποιοι fans τον αναγνώρισαν εκεί, αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους για να αποφευχθεί η δημοσίευση τους στα social media. 

Στο video παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε έναν ιδιαίτερα χαλαρό και πρόσχαρο Hideo Kojima να συζητάει για το Death Stranding, τρώγοντας στην καφετέρια των κεντρικών γραφείων της Sony Interactive Entertainment στο Τόκιο. Θυμηθείτε απλά να ενεργοποιήστε του αγγλικούς υπότιτλους.