Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας remastered έκδοσης για το Demon's Souls

Μία νέα και ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Miyazaki
09 Ιουλίου 2016 17:03
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας remastered έκδοσης για το Demon's Souls

Με το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της Dark Souls σειράς να βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα ράφια των καταστημάτων, αρκετοί λάτρεις της σειράς θέλουν να ξαναζήσουν την εμπειρία του Demon's Souls υπό την μορφή κάποιου remaster. Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο θρυλικός δημιουργός της σειράς, Hidetaka Miyazaki, είχε δηλώσει πως η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει σκοπό να προβεί σε κάποια επανακυκλοφορία του παραπάνω παιχνιδιού. Από ότι όμως φαίνεται, η ελπίδα ξαναζωντάνεψε, καθώς σε νέα του συνέντευξη με το Gamespot δήλωσε τα εξής:

"Φαίνεται πως υπήρξε μία παρεξήγηση στην προηγούμενη μου συνέντευξη σχετικά με ένα remake ή μία remastered έκδοση του παιχνιδιού, οπότε επιτρέψτε μου να επαναλάβω. Η σειρά Dark Souls είναι IP της Bandai Namco Entertainment και το Demon's Souls και Bloodborne είναι IPs της Sony Interactive Entertainment. Ως εκ τούτου, η απόφαση για ένα remake ή remaster του παιχνιδιού είναι υπό τη δικαιοδοσία τους. Για εμένα και για την From Software, δε νομίζω πως θα συμμετέχουμε σε αυτό, αλλά θα μπορούσε να συμβεί μέσω ενός κάποιου άλλου developer".

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, ανοιχτό παραμένει ακόμη το ενδεχόμενο μιας remastered έκδοσης για το Demon's Souls, χωρίς την From Software. Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα remaster του παιχνιδιού χωρίς την ομάδα ανάπτυξης που το δημιούργησε; Πείτε μας στα σχόλια.