Ανακοινώθηκε επίσημα η remastered συλλογή των Bioshock

Μαζί με το επίσημο trailer του Bioshock: The Collection
30 Ιουνίου 2016 11:00
Ανακοινώθηκε επίσημα η remastered συλλογή των Bioshock

Η 2Κ Games μέσα από το επίσημο site της, "διέρρευσε" κατά κάποιον τρόπο την ανακοίνωση του Bioshock: The Collection, ανεβάζοντας αρκετές εικόνες όπως και το επίσημο box art. Πρόκειται για την -εδώ και καιρό- φημολογούμενη remastered συλλογή της σειράς, που θα περιλαμβάνει τα Bioshock, Bioshock 2 και Bioshock: Infinite με βελτιωμένα γραφικά. Την ανακάλυψη έκανε ένας χρήστης του NeoGAF, αλλά αυτή τη στιγμή τα screenshots από τη συλλογή έχουν αφαιρεθεί από το επίσημο site, με το επίσημο πανέμορφο box art να έχει παραμείνει. 

Για καλή μας τύχη όμως, έχουμε τις εικόνες από τις βελτιωμένες εκδόσεις των Bioshock και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:10] Η 2K Games ανακοίνωσε επίσημα το Bioshock: The Collection, με ένα εντυπωσιακό announcement trailer, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Η κυκλοφορία της συλλογής θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου στα PC (digital only), PS4 και Xbox One στην τιμή των $59.99. Επίσης, έγινε γνωστό πως η συλλογή θα περιλαμβάνει όλα τα DLCs των παιχνιδιών, αλλά και μια ολοκαίνουργια σειρά video, με τίτλο "Director's Commentary: Imagining Bioshock", με σχολιασμό από τον δημιουργό της σειράς, Ken Levine

Όλοι η τίτλοι της συλλογής θα τρέχουν σε native 1080p και 60fps σε όλες τις κονσόλες, δουλειά η οποία έγινε χάρις τη συνεργασία της 2Κ με τη Blind Squirrel Games. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως για την περίπτωση του Infinite στο PC, δεν μιλάμε για remastered μιας και ήδη τρέχει πανέμορφα και συναντά τα υψηλά στάνταρ της τρέχουσας γενιάς, όπως δήλωσε η 2Κ, ενώ το Bioshock 2 δεν θα περιλαμβάνει το multiplayer μιας και οι servers έχουν κλείσει εδώ και καιρό. 

[ENHMΕΡΩΣΗ 19:30] Μέσα από τη Steam σελίδα του Bioshock The Collection, μάθαμε πως όσοι είναι κάτοχοι των Bioshock και Bioshock 2 στο Steam, θα λάβουν τον Σεπτέμβριο τη remastered έκδοση εντελώς δωρεάν. 

 

Tags: