Η gameplay αποκάλυψη του Dishonored 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας, συλλεκτική έκδοση και εκτενές video υλικό
13 Ιουνίου 2016 02:48
Η gameplay αποκάλυψη του Dishonored 2

Τη σκυτάλη στη συνέντευξη Τύπου της Bethesda πήρε για άλλη μια φορά η γαλλική Arkane Studios, παρουσιάζοντας το Dishonored 2. Ο τίτλος για πρώτη φορά ανακοινώθηκε στην περσινή παρουσίαση της εταιρίας, οπού και αποκαλύφθηκαν πολλές λεπτομέρειες, όπως το γεγονός πως θα μπορούμε να παίξουμε με πρωταγωνιστή, είτε τον Corvo, του πρώτου κεφαλαίου της σειράς, είτε με την πλέον ενήλικη Emily.

Φέτος, είδαμε και τα πρώτα εκτενή gameplay πλάνα. Συγκεκριμένα, παρακάτω ακολουθούν τα βίντεο που παρουσιάστηκαν και τα οποία μεταξύ άλλων επιδεικνύουν τους βελτιωμένους stealth μηχανισμούς του παιχνιδιού και τις μεταφυσικές ικανότητες των δύο χαρακτήρων. Μάλιστα, ο Corvo και η Emily θα έχουν πλήρεις διαλόγους και προσωποποιημένες αντιδράσεις για τα γεγονότα της ιστορίας. Μπορούμε επίσης να δούμε και μερικές από τις περιοχές του παιχνιδιού, όπως την Carnaca, η οποία είναι η γενέτειρα του Corvo. Άξιος αναφοράς είναι και ο βελτιωμένος τεχνικός τομέας που βασίζεται στη νέα Void Engine.

Τέλος, αποκαλύφθηκε και η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, η οποία περιλαμβάνει τη μάσκα του Corvo και πολλά ακόμα καλούδια.

Το Dishonored 2 κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου του 2016 για τα PS4, Xbox One και PC.

width: inherit;