Η Remedy ανακοινώνει την ανάπτυξη δύο νέων τίτλων

Και κανένα από αυτά δεν είναι το Alan Wake 2
08 Ιουνίου 2016 14:24
Η Remedy ανακοινώνει την ανάπτυξη δύο νέων τίτλων

Εν όψει της καυτής περιόδου της Ε3 2016, η Remedy Entertainment μας ενημέρωσε για την κατάσταση της και τα επόμενα πλάνα της, μόλις δύο μήνες μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Quantum Break. Καταρχάς η Remedy από εδώ και στο εξής θα είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες ανάπτυξης, που θα αναπτύσσουν ξεχωριστά δύο νέα παιχνίδια. 

Ανακοίνωσε λοιπόν πως δεν θα παρευρεθεί ούτε στη φετινή Ε3 αλλά ούτε και στη Gamescom, μιας και η πρώτη της ομάδα, αναπτύσσει εδώ και λίγο καιρό ένα ολοκαίνουργιο τίτλο με έναν καινούργιο συνεργάτη για το φινλανδικό στούντιο, ενώ η δεύτερη, εργάζεται σε ένα πρώιμο concept, το οποίο θα εξελιχθεί σε ένα μελλοντικό Remedy τίτλο. Οι εν λόγω τίτλοι δεν είναι ούτε κάποιο mobile ή VR παιχνίδι όπως ανέφερε ο Thomas Puha στο Twitter. 

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε -προς απογοήτευση πολλών- πως κανένα από τα δύο αυτά παιχνίδια δεν είναι το Alan Wake 2, όπως ανέφερε ρητά η Remedy. Επεξεργάζεται όμως η ίδια της διάφορες ευκαιρίες για να διηγηθεί περισσότερες ιστορίες του Alan Wake σε άλλα μέσα.