Εφέ καιρού και στο Driveclub

Μετά τη διάθεση του, δείτε τις εικόνες
12 Ιουνίου 2014 01:58
Εφέ καιρού και στο Driveclub

Η Evolution Studios επιβεβαίωσε την προσθήκη εφέ καιρού στη μηχανή γραφικών του Driveclub κάτι που όμως θα συμβεί μετά το λανσάρισμα του. Όποτε έρθει αυτή η προσθήκη σίγουρα δείχνει πάρα πολύ εντυπωσιακή αν θεωρήσουμε ότι οι παρακάτω εικόνες λένε την αλήθεια. Υπήρξαν ερωτήσεις σχετικά με το αν υπήρξε πίεση ύστερα από το γεγονός πως και το Forza Horizon 2 θα έχει weather effects, κάτι που ο σκηνοθέτης του τίτλου, Paul Rustchynsky, διέψευσε στο Twitter. Το καιρικό σύστημα θα επηρρεάζει ακόμη και τις φθορές στα αμάξια ανάλογα με το εξάρτημα και το υλικό.  Μάλιστα ανέφερε πως το Driveclub θεωρείται υπηρεσία και έτσι πολλά πράγματα θα προστίθενται μετά τη κυκλοφορία του.

Ο ίδιος είπε πως δεν θα υπάρξει κάποιο demo για τον τίτλο -γιατί να υπάρξει άλλωστε όταν θα δοθεί δωρεάν στους συνδρομητές του PS Plus- και ανάρτησε στο Twitter μια εικόνα με τη νέα επίσημη τιμονιέρα του Driveclub, τη Thrustmaster T300. 

Το Driveclub θα διατεθεί στις 7 Οκτωβρίου σε retail έκδοση και σε δωρεάν μορφή για τους συνδρομητές του PS Plus. Ακολουθούν ορισμένα gameplay trailers του racing τίτλου από την Ε3 2014.

 

 

Tags: