Ο δημιουργός του DRIVECLUB θα αποκαλύψει φέτος το νέο του παιχνίδι

Και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό
03 Ιανουαρίου 2022 17:46
Ο δημιουργός του DRIVECLUB θα αποκαλύψει φέτος το νέο του παιχνίδι

Με αφορμή το ξεκίνημα του νέου έτους, ο δημιουργούς του DriveClub, Paul Rustchynsky, απεκάλυψε πως μέσα στο 2022 θα παρουσιάσει το νέο του παιχνίδι. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, πρόκειται για τον σχεδιαστή διαφόρων κεφαλαίων της λατρεμένης σειράς MotorStorm, καθώς και του DriveClub που ακόμη και σήμερα έχει φανατικούς υποστηρικτές, παρόλο που αρχικά δεν είχε και αντίστοιχη εμπορική επιτυχία.

Ο Rustchynsky εργαζόταν στην Evolution Studios του PlayStation, μέχρι το κλείσιμο της ομάδας το 2016. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το Onrush με την Codemasters και τώρα πλέον έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Avalanche Studios Group.

Όσον αφορά, λοιπόν, το νέο του παιχνίδι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Rustchynsky δήλωσε:

Μέσα στο 2021 ανοίξαμε ένα νέο στούντιο στην πόλη του Λίβερπουλ. Ήταν μια συναρπαστική στιγμή για μένα, μιας και κατάφερα έναν από τους στόχους που είχα με την καριέρα μου.

Το 2022 θα ανακοινώσουμε επιτέλους το παιχνίδι στο οποίο δουλεύουμε τον τελευταίο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Rustchynsky δεν εργάζεται σε κάποιο racing παιχνίδι, αλλά αντιθέτως σε ένα εντελώς διαφορετικό project. Έτσι, λοιπόν, διευκρίνισε την κατάσταση, τονίζοντας:

Για να θέσω τις προσδοκίες, δε δουλεύω σε κάποιο racing παιχνίδι. Οπότε συγνώμη, αλλά δεν έρχεται κάποια συνέχεια του DRIVECLUB, κάποιος διάδοχος του MotorStorm ή κάποιο spin-off του ONRUSH. Αυτό είναι κάτι πολύ διαφορετικό απ’ οτιδήποτε έχω εργαστεί στο παρελθόν.

Για την ιστορία, το Avalanche Studios Group είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από διάφορα στούντιο, μεταξύ των οποίων και οι δημιουργοί των Just Cause, RAGE και Mad Max.