Πρώτα στοιχεία για το WWE 2K15

Την πρώτη next-gen προσθήκη της σειράς
11 Ιουνίου 2014 17:24
Πρώτα στοιχεία για το WWE 2K15

Το GameInformer έχει τις πρώτες πληροφορίες στη διάθεση του για το WWE 2K15, την πρώτη next-gen προσθήκη του δημοφιλέστατου wrestling franchise, που αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου φυσικά για τα PS4 και Xbox One αλλά και τα PS3, Xbox 360. Είναι η πρώτη χρονιά που η Visual Concepts -και κατ' επέκτασην η 2K Sports- θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο στην ανάπτυξη του τίτλου, καθώς πέρυσι δεν προλάβανε να κάνουν πολλά πράγματα από τη στιγμή που το πήραν από τα χέρια της THQ. Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν οι John Cena, Aj Lee, Hulk Hogan(Retro), Roman Reigns, Antonio Cesaro, Daniel Bryan και ο πρωτοεμφανιζόμενος Bray Wyatt, οπότε να υποθέσουμε ότι θα συμπεριληφθεί όλη η Wyatt Family στο τέλος.

Το WWE 2K15 θα εκμεταλλεύεται τη τεχνική σάρωσης που χρησιμοποιείται ήδη στο NBA 2K. Ήδη το 90% του ρόστερ έχει σκαναριστεί με αυτή τη τεχνική και υπάρχει μεγάλη διαφορά αφού είναι πιο αληθοφανή, σε σχέση με τα παλιά, πλαστικά, μοντέλα της Yuke's. Γίνεται πιο συγκεκριμένα για τεράστια διαφορά στην απεικόνιση των μαλλιών, του δέρματος, των προσώπων, των ενδυμασιών και των αξεσουάρ των superstars.

Ακόμη, το motion capture γίνεται σε ένα καινούργιο motion capture στούντιο, το οποίο περιέχει ένα πραγματικό ring του WWE, με το αποτέλεσμα να είναι πέντε φορές περισσότερα και λεπτομερέστερα animations από πριν. Μια νέα συμφωνία της 2K Sports με το WWE θα εξασφαλίσουν περιεχόμενο και ρόστερ που θα είναι ακόμη πιο ενήμερο στις συνεχής αλλαγές του τηλεοπτικού προγράμματος, όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει.

Τέλος, ο σχολιασμός θα αναβαθμιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό αφού για πρώτη φορά το κεντρικό δίδυμο σχολιαστών του WWE, οι Jerry "The King" Lawler και Michael Cole, έκαναν στον ίδιο θάλαμο τις ηχογραφήσεις, έτσι ώστε οι συζητήσεις να είναι ακόμη πιο φυσικές και έντονες, όσο πιο κοντά γίνεται με τη τηλεοπτική ροή. Για να καταλάβετε το πόσο αναβαθμισμένος θα είναι ο σχολιασμός στο WWE 2K15 αρκεί να σας πούμε ότι έκαστος έκανε από 30 ώρες επιπλέον ηχογραφήσεων για να μην υπάρξει ίχνος επαναλαμβανόμενων διαλόγων.

Tags: