Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή του Crash Bandicoot;

Teaser από τον ηθοποιό του Dr. Neo Cortex
06 Μαΐου 2016 15:20
Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή του Crash Bandicoot;

Μετά από το γεμάτο υπονοούμενα easter egg του πρώτου Crash Bandicoot στο Uncharted 4: A Thief’s End, ο ηθοποιός που δανείζει την φωνή του στον Dr. Neo Cortex έρχεται να βάλει και άλλο λάδι στην φωτιά.

Συγκεκριμένα, όπως παρατήρησε ένας χρήστης του NeoGaf, ο εν λόγω ηθοποιός που ονομάζεται Lex Lang έκανε την εξής ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Αυτή την εβδομάδα μου ζητήθηκε να αναστήσω τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες στους οποίους έχω δανείσει την φωνή μου, από 3 διαφορετικά παιχνίδια του παρελθόντος. Ένας γιατρός, ένας διάβολος και ένα droid/ AI. Δυστυχώς, αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που επιτρέπεται να αποκαλύψω αυτή τη στιγμή. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες !! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτούς!!

Κοιτώντας στο βιογραφικό του Lex Lang, ο μόνος γιατρός στον οποίο έχει δανείσει την φωνή του είναι ο Dr. Neo Cortex από την σειρά Crash. Με όλες αυτές τις φήμες τους τελευταίους μήνες, σίγουρα η επιστροφή του Crash Bandicoot στο PS4 μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ.