Νέος Star Wars τίτλος από τους δημιουργούς του Titanfall

Τhird-person action adventure ετοιμάζει η Respawn
04 Μαΐου 2016 16:45
Νέος Star Wars τίτλος από τους δημιουργούς του Titanfall

Ανήμερα του Star Wars Day, της Παγκόσμιας Ημέρας του Star Wars δηλαδή, η Electronic Arts μαζί με την Respawn Entertainment έκαναν μια σημαντική ανακοίνωση στο κλίμα της ημέρας. Όπως ανακοινώθηκε μέσα από το επίσημο blog της Respawn, οι δημιουργοί του Titanfall αναπτύσσουν έναν νέο third-person action advenutre Star Wars τίτλο. Και αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που γνωρίζουμε για αυτό μέχρι στιγμής και τις οποίες ακούγαμε σε φήμες όλον αυτόν τον καιρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το project ηγείται ο Stig Asmussen, πρώην παραγωγός των God of War. 

Την ανακοίνωση συνοδεύει και ένα κάλεσμα για προσλήψεις νέων ατόμων που θα επεκτείνουν την ομάδα της Respawn που θα ασχοληθεί με τον Star Wars τίτλο. 

Γενικότερα, το στρατόπεδο της ΕΑ είναι ιδιαίτερα απασχολημένο με το franchise του Star Wars, του οποίου κατέχει τα δικαιώματα για την δημιουργία παιχνιδιών. Ενδεικτικά, πέραν της Respawn, η Visceral Games μαζί με την σεναριογράφο του Uncharted, Amy Hennig, αλλά και το Motive Studio της Jade Raymond -δημιουργού των Assassin's Creed- εργάζονται πάνω σε νέα παιχνίδια για το σύμπαν του Πολέμου των Άστρων.