Σε παύση η ανάπτυξη του Tekken X Street Fighter

Ο παραγωγός της σειράς Tekken δίνει εξηγήσεις
23 Απριλίου 2016 08:17
Σε παύση η ανάπτυξη του Tekken X Street Fighter

Μυστήριο αποτελεί ένα από τα πολυαναμενόμενα fighting παιχνίδια της Bandai Namco, Tekken X Street Fighter, καθώς, μετά την ανακοίνωση του, η εταιρία μοιράζεται τις πληροφορίες σχετικά με την πορεία του παιχνιδιού με το σταγονόμετρο. Όπως και να έχει, σύμφωνα με συνέντευξη του παραγωγού των Tekken παιχνιδιών στο GameSpot, η ανάπτυξη του Tekken X Street Fighter μπήκε στον "πάγο", διότι, η εταιρία "περιμένει την κατάλληλη" στιγμή. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Όταν αναπτύσσουμε fighting παιχνίδια, προσπαθούμε να κρατήσουμε το core community στο μυαλό μας, όπως επίσης και το ευρύτερο κοινό που θέλει να παίζει αυτά τα παιχνίδια. Αλλά σήμερα η κατάσταση με τα fighting παιχνίδια έχει ως εξής: έχεις το Street Fighter V το οποίο μόλις κυκλοφόρησε-και πολλούς ανθρώπους να παίζουν διακαώς-και είναι και ένα μεγάλο κοινό εκεί έξω που περιμένει το Tekken 7. Δεν θέλουμε να χωρίσουμε αυτές τις κοινότητες, έτσι ένα σωστό παράθυρο για να κυκλοφορήσουμε το Tekken X Street Fighter είναι κάτι που έχει δυσκολέψει. Έτσι είναι σε αναμονή για την ώρα".

Τέλος, ο Harada πρόσθεσε:

"Μπορεί να φαίνεται πως δεν έχουμε ξεκινήσει καθόλου, αλλά το lineup των χαρακτήρων έχει αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό. Και έχουμε ήδη τελειώσει τα μοντέλα πολυγώνων, τις κινήσεις και τα συστήματα".