"Οι καταναλωτές θεωρούν τη beta ως ένα καλοδουλεμένο demo"

Ο Rod Fergusson μιλάει για την διαστρεβλωμένη έννοια μιας multiplayer beta
22 Απριλίου 2016 09:14

Καταμεσής της beta του Gears of War 4, ο επικεφαλής της The Coalition, Rod Fergusson, παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο MCV σχετικά με την διαστρεβλωμένη έννοια των multiplayer beta που παρουσιάζει η βιομηχανία. Μεταξύ άλλων, είπε πως όταν ο καταναλωτής βλέπει τη λέξη "beta" αυτόματα σημαίνει για αυτόν 'demo' και αποκάλυψε πως βρέθηκε ένα βήμα πριν ονομαστεί η beta του Gears 4 σε alpha για να δοθεί στον κόσμο να καταλάβει πως πρόκειται για ένα μη ολοκληρωμένο προϊόν. 

Διαβάστε την χαρακτηριστική δήλωση του Rod Fergusson:

"Η βιομηχανία έχει πάρει τη λέξη beta και την έχει διαστρεβλώσει ώστε να σημαίνει 'pre-release demo'. Η κοινότητα νομίζει πως θα πρέπει να είναι ένα καλοδουλεμένο demo. Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο να λέμε πως πρόκειται για μια pre-alpha. Αστειεύτηκα ακόμη για το εάν θα πρέπει να αποκαλέσουμε τη beta ως 'alpha' έτσι ώστε ο κόσμος να καταλάβει που είμαστε και ότι ψάχνουμε για feedback και δοκιμάζουμε τα συστήματα."

Συμφωνείτε με τα λόγια του επικεφαλής της σειράς Gears of War; Να υπενθυμίσουμε πως η beta του Gears 4 τρέχει ήδη και θα ανοίξει για όσους είναι Gold συνδρομητές από τις 25 Απριλίου μέχρι τη 1η Μαΐου. Το Gears of War 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Xbox One.