Περισσότερες πληροφορίες για την επεισοδιακή μορφή του FF VII Remake

Ο παραγωγός του παιχνιδιού μάς δίνει απαντήσεις
07 Απριλίου 2016 10:48
Περισσότερες πληροφορίες για την επεισοδιακή μορφή του FF VII Remake

Μετά την ανακοίνωση πως το Final Fantasy VII Remake θα διατεθεί σε επεισοδιακή μορφή, αρκετοί από τους fans του παιχνιδιού αμφέβαλλαν για την κίνηση αυτή. Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύθηκαν από την Square Enix επί του θέματος, καθώς η ίδια δήλωσε πως η επεισοδιακή δομή του παιχνιδιού θα αποτελείται από πολλαπλά, πλήρους μεγέθους παιχνίδια, αντί για μία σειρά μικρότερων επεισοδίων. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός του παιχνιδιού, Yoshinori Kitase, δήλωσε:

"Θα είναι ουσιαστικά ένα πλήρες παιχνίδι για κάθε κομμάτι μέρους μιας επεισοδιακής σειράς. Στο XIII, κάθε κομμάτι αφηγείται την ιστορία από μία διαφορετική οπτική γωνία. Ήταν σαν να πλησιάζουμε ένα άγνωστο έδαφος κατά μία έννοια. Ενώ με το Final Fantasy VII Remake, έχουμε ήδη μία προϋπάρχουσα ιστορία".

Οι λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν στο τελευταίο τεύχος του Game Informer, στο οποίο ο παραγωγός, Yoshinori Kitase, δήλωσε πως η ομάδα ανάπτυξης έχει ως βασικό μοντέλο για την δημιουργία του τίτλου, την σειρά Final Fantasy XIII, η οποία περιλαμβάνει συνολικά τρία παιχνίδια.