Φήμη: Η τιμή του PS4K

Καθώς και λεπτομέρειες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά
31 Μαρτίου 2016 02:08
Φήμη: Η τιμή του PS4K

Οι φήμες για το PS4K "οργιάζουν" για ακόμη μια φορά, αφού ένας έμπιστος χρήστης του NeoGAF αποκάλυψε αρκετές νέες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, η τιμή της αναβαθμισμένης κονσόλας θα ανέρχεται στα $399.99, ενώ ενδέχεται, αν δεχθεί και έναν σημαντικά αναβαθμισμένο επεξεργαστή, η τιμή να σκαρφαλώσει στα $499.99. Σημειώνεται πως το συνολικό κόστος δύσκολα θα ξεπεράσει το φράγμα των $499.99. Επίσης, διευκρινίζεται πως για την ώρα δε σχεδιάζεται κάποιο πρόγραμμα αναβάθμισης για την υπάρχουσα βάση χρηστών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πάντα πηγή, η GPU της κονσόλας θα είναι τουλάχιστον δύο φορές γρηγορότερη, θα έχει αρκετά μικρότερο μέγεθος, ενδεχομένως κάνοντας το βήμα στα 14nm και θα είναι και χρονισμένη υψηλότερα. Ακόμη, θα διαθέτει 4K Blu-ray Player και θα κάνει upscale όλα τα παιχνίδια σε 4K ανάλυση.

Τέλος, σημειώνεται πως ελάχιστα από τα υπάρχοντα παιχνίδια θα αναβαθμιστούν για να εκμεταλλεύονται τη νέα κονσόλα και οι καινούργιοι τίτλοι που θα αξιοποιούν το ανώτερο hardware θα τρέχουν και στο αρχικό PS4 κάνοντας, ωστόσο, μεγάλες θυσίες.

Φυσικά σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη, καθώς έχουμε να κάνουμε με φημολογίες.