Νέες πληροφορίες για το σενάριο και τους μηχανισμούς του ME: Andromeda

Αποκαλύφθηκαν μέσα από έρευνα μάρκετινγκ
30 Μαρτίου 2016 16:17
Νέες πληροφορίες για το σενάριο και τους μηχανισμούς του ME: Andromeda

Μπορεί μέχρι στιγμής οι επίσημες πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο της σειράς Mass Effect να δημοσιεύονται με το σταγονόμετρο, ωστόσο για άλλη μια φορά το δρόμο τους στο διαδίκτυο βρήκαν αρκετές νέες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, μια έρευνα marketing για το Mass Effect: Andromeda αποκάλυψε ορισμένες φρέσκες λεπτομέρειες για το επερχόμενο πόνημα της BioWare.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η έρευνα ακολουθούν παρακάτω, μεταφρασμένα από εμάς.

"Το Mass Effect: Andromeda μεταφέρει τους παίκτες στον γαλαξία Andromeda που βρίσκεται πολύ μακριά από το δικό μας Milky Way. Εκεί, οι παίκτες θα οδηγήσουν τον αγώνα για την εύρεση ενός νέου σπιτιού σε εχθρικό έδαφος - όπου εμείς είμαστε οι εξωγήινοι - ενάντια σε έναν θανάσιμο ιθαγενή λαό που προσπαθεί να μας σταματήσει.

Βιώστε την ελευθερία να διασχίσετε και να εξερευνήσετε έναν γεμάτο πλανήτες open-world γαλαξία, γεμάτο με μέρη προς ανακάλυψη. Παίξτε ως τον ηγέτη μιας ομάδας στρατιωτικά εκπαιδευμένων ειδικών σε ένα third-person shooter έντονης δράσης, με βαθιά συστήματα progression και customisation.

Αυτή είναι η ιστορία του επόμενου κεφαλαίου της ανθρωπότητας και οι επιλογές του παίκτη σε όλο το παιχνίδι θα καθορίσουν τελικά την επιβίωσή μας στον Andromeda γαλαξία.”