Φήμη: Υπό ανάπτυξη το Grand Theft Auto VI

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν το GTA Tokyo που ποτέ δεν είδαμε
26 Μαρτίου 2016 15:09
Φήμη: Υπό ανάπτυξη το Grand Theft Auto VI

Σύμφωνα με πηγές του TechRadar, η Rockstar Games μια φορά και έναν καιρό είχε στα σχέδια της το Grand Theft Auto: Tokyo. Μάλιστα, στελέχη της Rockstar είχαν επισκεφτεί την ιαπωνική πρωτεύουσα πριν από χρόνια ώστε να συλλέξουν assets για ένα πλήρες τίτλο, αλλά εν τέλει ακύρωσαν στο project, όπως αναφέρει η σχετική πηγή. Αυτά τα ταξίδια -reference trips- πραγματοποιούνται κάθε φορά από τη Rockstar Games ώστε να βγάλει φωτογραφίες, να συναντήσει τους ντόπιους και να νιώσουν την κουλτούρα και την αίσθηση του κάθε τόπου. 

Μάλιστα, η Rockstar ήταν πολύ σοβαρή στην ιδέα ενός GTA στο Τόκιο την περίοδο μεταξύ του GTA III και του Vice City, όμως το οδικό σύστημα παραήταν περίπλοκο και έτσι στάθηκε εμπόδιο στην περαιτέρω ανάπτυξη του. Την ύπαρξη του GTA Tokyo ενισχύουν οι ομώνυμες trademark καταχωρήσεις καθώς και τα GTA: Bogota και Grand Theft Auto: Sin City. 

Παράλληλα, η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως ξεκίνησαν ήδη οι προκαταρκτικές εργασίες για το Grand Theft Auto VI, χωρίς όμως να έχει καθοριστεί η τοποθεσία που θα λαμβάνει χώρα. Παλαιότερα υπήρξαν φήμες πως η Rockstar χαρτογραφεί ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Εσείς που πιστεύετε ή θέλετε να λαμβάνει χώρα το GTA 6;