Αποκτήστε το Dark Souls 3 στο Xbox One από σήμερα με πλήρης αγγλική γλώσσα

Μέσω του ιαπωνικού Xbox Store
24 Μαρτίου 2016 06:12
Αποκτήστε το Dark Souls 3 στο Xbox One από σήμερα με πλήρης αγγλική γλώσσα

Οι κάτοχοι του Xbox One φαίνεται πως μπορούν από τώρα να αποκτήσουν το νέο πόνημα την From Software Dark Souls 3, παρόλο που ο τίτλος είναι προς το παρόν διαθέσιμος μόνο στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, η Ιαπωνική έκδοση περιέχει πλήρες την αγγλική γλώσσα. Η πληροφορίες δόθηκαν από τον χρήστη του NeoGAF, bidguy. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε τον τίτλο κάνοντας τα εξής βήματα:

  1. Κάντε έναν εικονικό λογαριασμό, ρυθμίστε την περιοχή στην Ιαπωνία (αυτό μόνο αν φοβάστε ότι ο κύριος λογαριασμός σας μπορεί να αποκλειστεί).
  2. Αγοράστε xbox credit (γιεν) από το Microsoft Store (ρυθμίστε την περιοχή σε Ιαπωνία, αναζητήστε τις κάρτες γιεν στο site και θα σας αποσταλούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα).
  3. Αγοράστε το παιχνίδι, εισάγετε μια ιαπωνική διεύθυνση (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξενοδοχείο, ή την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Τόκιο για παράδειγμα).
  4. Ορίστε την περιοχή στο Xbox σας σε ΗΠΑ ή σε Ενωμένο Βασίλειο ή όπου κι αν είστε.
  5. Κατεβάστε το παιχνίδι.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό το κενό δεν θα κλείσει από τη Microsoft, έτσι θα ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε για το Dark Souls 3 και δεν έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε ιαπωνικά, αυτή είναι μια προσωρινή λύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο τέχνασμα δεν λειτουργεί σε PS4, αφού η ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού δεν περιλαμβάνει αγγλικούς υπότιτλους στην κονσόλα της Sony.

Το Dark Souls 3 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για τα PS4, Xbox One και PC στις 12 Απριλίου.