Warren Spector: "Δεν έχω δει πρόοδο στα εμπορικά παιχνίδια"

Σκληρές δηλώσεις από τον δημιουργό του Deus Ex
25 Φεβρουαρίου 2016 18:00
Warren Spector:

Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην ενεργό δράση για την ανάπτυξη του System Shock 3, ο Warren Spector έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του και πως βλέπει την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στη βιομηχανία. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του.

"Αυτό που θέλω να κάνω έχει σχέση με το ότι βλέπω αρκετά σημεία που θα μπορούσαμε να τα εκμεταλλευτούμε για να πάμε τα παιχνίδια στο επόμενο επίπεδο. Το μεγαλύτερο για εμένα, είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες και η τεχνητή νοημοσύνη τους. Βελτιωθήκαμε πολύ στην τεχνητή νοημοσύνη των μαχών αλλά δεν θεωρώ πως κάναμε πολλά στο κομμάτι της γενικότερης τεχνητής νοημοσύνης και την αλληλεπίδραση των χαρακτήρων μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχουμε κάνει πολλά με την συζήτηση και την καθιέρωση των συγκινητικών σχέσεων των χαρακτήρων στα παιχνίδια. Οπότε, θα ήθελα πολύ να πειραματιστώ με αυτό. 

Έχω δουλέψει πολύ με μεγάλες παραγωγές και ομάδες αλλά θα ήθελα επίσης να εργαστώ με μικρότερες παραγωγές. Δεν θέλω να κάνω κάτι μεγαλύτερο σε αυτή τη φάση. Δεν θέλω να αποσυντονιστώ τόσο από το παιχνίδι σε σημείο που θα ξοδεύω όλο το χρόνο μου με ένα τεράστιο studio και να μιλάω συνέχεια με τους εκδότες. Θέλω να είμαι μέρος αυτού, οπότε μία μικρότερη ομάδα βοηθάει."