Νέες πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima

Μεγάλες οι φιλοδοξίες του ιάπωνα δημιουργού
19 Φεβρουαρίου 2016 18:29
Νέες πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima

Μία σειρά νέων πληροφοριών είδε τα φώτα της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες για το νέο παιχνίδι του Hideo Kojima. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, δεν γνωρίζει ακόμα αν πρόκειται να εξελιχθεί σε κάποια σειρά αλλά θέλει να δημιουργήσει κάτι τόσο μεγάλο που θα έχει αρκετή επιρροή για να μετατραπεί σε σειρά. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του.

"Με την Sony εργαζόμαστε επάνω σε ένα project που θα είναι ένα νέο IP. Φυσικά, δεν έχω ιδέα αν θα γίνει σειρά αλλά θέλω να δημιουργήσω κάτι που θα έχει μεγάλη αρκετά επιρροή για να εξελιχθεί σε σειρά. Και με την επιρροή, εννοώ τα πράγματα που κάνουν ξεχωριστό ένα παιχνίδι, τους χαρακτήρες αλλά και τον κόσμο του. Αυτή η επιρροή μπορεί να οδηγήσει σε κάτι εκτός του κόσμου των παιχνιδιών, όπως anime, manga και φιγούρες. Κάτι αρκετά πλούσιο για να επεκταθεί.

Θέλω να δημιουργήσω κάτι που θα δίνει τεράστια ελευθερία και διαδραστικότητα. Όπως έκανα στο παρελθόν, θέλω να κάνω ένα παιχνίδι που θα έχει μία ισχυρή και δραματική ιστορία. Η Sony μας υποστηρίζει στο να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με ισχυρή ιστορία που θα δίνει στους παίκτες πολλή ελευθερία με νέα στοιχεία αν και δεν ξέρω αν είναι πιθανό. Θα δούμε όμως."

Tags: