Απουσία της EA από την E3 2016

Θα πραγματοποιήσει δικό της ξεχωριστό event
27 Ιανουαρίου 2016 20:12
Απουσία της EA από την E3 2016

Την απουσία του booth της από την δημοφιλέστερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών παγκοσμίως που ακούει στο όνομα E3 ανακοίνωσε η Electronic Arts για φέτος. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, η απουσία του booth της θα αντικατασταθεί με διάφορα events που θα πραγματοποιήσει η ίδια τόσο στο Λονδίνο, όσο και στο Los Angeles. Σε αυτά τα events, οι επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν όλα τα τελευταία παιχνίδια της Electronic Arts, demos παιχνιδιών της που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά και φυσικά θα παρουσιάσει τους νεότερους τίτλους της. 

Το πρώτο event της EA θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου στο Λονδίνο, ενώ το δεύτερο από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουνίου στο Los Angeles. Και τα δύο events θα καταγράφονται με κάμερες για την προβολή τους μέσω διαδικτύου ώστε να τα παρακολουθήσει όποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί.

[Ενημέρωση 28/01/2016 16:19] Η Electronic Arts τελικά δεν θα πραγματοποιήσει ούτε συνέντευξη Τύπου στην E3 2016, κάνοντας τεχνικά την απουσία της από την έκθεση ολοκληρωτική για φέτος, πέρα από κάποιες ιδιωτικές συναντήσεις που θα γίνουν σε έναν χώρο συνεδριάσεων στην E3. Αντιθέτως, η συνέντευξη Τύπου της Electronic Arts φέτος θα πραγματοποιηθεί μέσα από το EA Play στις 12 Ιουνίου.