Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Το GTA 6 δεν θα έχει τοποθέτηση προϊόντων και η Take-Two εξηγεί το γιατί

Δείτε τι δήλωσε ο Strauss Zelnick

Αντώνης Παυλίδης
Αντώνης Παυλίδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Το GTA 6 δεν θα έχει τοποθέτηση προϊόντων και η Take-Two εξηγεί το γιατί

Σε πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο iicon στο Λας Βέγκας, ο Strauss Zelnick ξεκαθάρισε ότι το Grand Theft Auto VI θα παραμείνει πιστό στην παράδοση του παιχνιδιού και δεν θα ενσωματώσει αληθινά εμπορικά σήματα και τοποθετήσεις προϊόντων.

Επιπλέον, ο Zelnick σημείωσε ότι η εταιρεία οφείλει να είναι ειλικρινής τόσο απέναντι στο ίδιο το περιεχόμενο όσο και απέναντι στους καταναλωτές. Ο ισχυρός άνδρας της Take-Two, υπογράμμισε επίσης ότι, επειδή τα πάντα μέσα στο παιχνίδι ανήκουν στον κόσμο της μυθοπλασίας, το GTA 6 μπορεί να διατηρεί τη δική του αυθεντική ταυτότητα, χωρίς να επηρεάζεται από πραγματικές εμπορικές συνεργασίες.

Advertisement

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

Πρέπει να είμαστε πιστοί στην υποκείμενη πνευματική ιδιοκτησία και πρέπει να είμαστε πιστοί στους καταναλωτές μας. Είναι ένας φανταστικός κόσμος και τα πάντα σε αυτόν είναι φανταστικά. Έτσι, δεν διατρέχουμε καν τον κίνδυνο να κάνουμε συνεργασίες με εμπορικά σήματα, επειδή όλες οι μάρκες είναι επινοημένες. Και νομίζω ότι αυτό μας διατηρεί αγνούς.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

GTA 6

GTA 6

Δες περισσότερα
Από τη σειρά Grand Theft Auto