Εκτός Valve ο σεναριογράφος του Half-Life

Ήταν μία επιλογή που έκανε ο ίδιος
08 Ιανουαρίου 2016 17:10
Εκτός Valve ο σεναριογράφος του Half-Life

Την παραίτηση του από την Valve για προσωπικούς λόγους ανακοίνωσε ο σεναριογράφος του Half-Life, Marc Laidlaw. Σύμφωνα με ένα e-mail που απέστειλε σε έναν fan του, δήλωσε τα παρακάτω:

"Δεν είμαι πλέον εργαζόμενος της Valve, ούτε εμπλέκομαι στις καθημερινές αποφάσεις της εταιρίας, ούτε είμαι εκπρόσωπος της εταιρίας, ούτε εργάζομαι επάνω σε κάποιο παιχνίδι της. Ένας πραγματικά αυθόρμητος λόγος είναι επειδή είμαι μεγάλος πια. Το ψευδώνυμο μου όταν ξεκίνησα στην Valve το 1997 ήταν "old man Laidlaw". Ο level designer της εταιρίας τότε που μου έδωσε αυτό το ψευδώνυμο είναι ακόμα μεγαλύτερος από μένα. Είχα μία πολύ καλή πορεία αλλά τελευταία ένιωθα πως χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από όλο αυτό το χάος της παραγωγής παιχνιδιών και επιθυμούσα μία επιστροφή σε δικά μου projects.

Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στις ρίζες μου και να δω που θα με πάει αυτό. Μπορεί να με πάει πάλι στα παιχνίδια μέσα από άλλες διαδρομές, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι μέρος του σχεδίου. Οι φίλοι μου γνωρίζουν πως μπορώ να τους συμβουλέψω σε περίπτωση που έχουν ερωτήσεις που μπορώ να απαντήσω. Το που θα επιλέξει η Valve να πάει το Half-Life στο μέλλον δεν είναι στα χέρια μου πλέον. Ήμουν ένας ευγνώμων συνδημιουργός αλλά η περίοδος που δούλευα επάνω στην σειρά βρίσκεται πλέον στο παρελθόν."