Tο Dispatch ολοκληρώθηκε στις 12 Νοεμβρίου και φαίνεται πως είναι μια από τις μεγάλες -θετικές- εκπλήξεις της χρονιάς. Ο υπερ-ηρωικός αφηγηματικός τίτλος που απαρτίζεται από 8 επεισόδια, ξεκίνησε με τα πρώτα δύο του επεισόδια στις 22 Οκτωβρίου και έκτοτε έχει ξεπεράσει τους 2 εκατομμύρια παίκτες. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε το studio του στα social media, παρέα με ένα χιουμοριστικό, ευχαριστήριο εικαστικό που αναπολεί τις εβδομάδες που κυκλοφορούσε νέα επεισόδια.
We're also sad there are no new episodes this week, but thank you to the 2 million players that have joined us so far. Wouldn't be here without you.
— AdHoc Studio - Dispatch OUT NOW! (@theAdHocStudio) November 19, 2025
Art by Derek Stratton. pic.twitter.com/1Bu2MIMmh9
Μιας και το παιχνίδι δεν βρίσκεται διαθέσιμο σε κάποια υπηρεσία, αυτό το νούμερο μεταφράζεται και σε αντίστοιχες πωλήσεις. Το έργο της AdHoc αποδεικνύει με αυτήν την τεράστια επιτυχία πως η φόρμουλα της Telltale Games μπορεί ακόμα να έχει εμπορική και καλλιτεχνική απήχηση, αν εκτελεστεί με ποιότητα στην γραφή και περιποιημένη αισθητική.