Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Το T-Minus Zero επιστρέφει ανεξάρτητο μετά το “λουκέτο” της NetEase

Αυτή τη φορά χωρίς publisher

Φωτεινή Λεβογιάννη

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Το T-Minus Zero επιστρέφει ανεξάρτητο μετά το “λουκέτο” της NetEase

Λίγους μήνες μετά το κλείσιμό του από τη NetEase, το όνομα T-Minus Zero επιστρέφει, καθώς αρκετά πρώην μέλη της ομάδας ανακοίνωσαν ότι επαναφέρουν το brand και το επανεκκινούν ως ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής.

Η νέα μορφή του στούντιο θα λειτουργεί με μοντέλο εμπνευσμένο από τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, δίνοντας έμφαση σε project-based ανάπτυξη και συνεργασίες. Επικεφαλής είναι ο Zachary Beaudoin (BioWare, Anthem), μαζί με τους Mark Tucker (Fallout 76, Doom), Jeff Dobson (Dragon Age: Inquisition) και Scott Stevens (Halo 4). Ο ιδρυτής Rich Vogel δεν συμμετέχει στη νέα πορεία.

Advertisement

Στην ανακοίνωσή τους, οι developers ανέφεραν ότι η συνεργασία τους με τη NetEase ολοκληρώθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, παρότι είχαν ήδη δημιουργήσει ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο για ένα νέο IP που είχε θετική ανταπόκριση. Τώρα, όπως λένε, θέλουν να συνεχίσουν αυτό το δημιουργικό όραμα, ανεξάρτητα και χωρίς εκδότη.

Το T-Minus Zero είχε ιδρυθεί το 2023, αλλά η NetEase σταμάτησε τη χρηματοδότηση μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των στούντιό της εκτός Κίνας.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.