Ο αρχιτέκτονας της Fox Engine πήγε στη Bandai Namco

Δε θα ακολουθήσει τον Kojima στη νέα του προσπάθεια
24 Δεκεμβρίου 2015 08:21
Ο αρχιτέκτονας της Fox Engine πήγε στη Bandai Namco

H Bandai Namco αποκάλυψε ότι ο πρώην technology director της Konami και σχεδιαστής της Fox Engine, Julien Merceron, ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Ιαπωνικού publisher όπου θα συνεχίσει να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι "Ο Merceron θα δουλέψει στο σχεδιασμό εργαλείων για την ανάπτυξη τίτλων σε διάφορες πλατφόρμες". Ωστόσο, δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με τα project πάνω στα οποία θα εργαστεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Merceron έφυγε από την Konami μετά την κυκλοφορία του Metal Gear Solid 5. Όσον αφορά την νέα του θέση εργασίας στη Bandai Namco δήλωσε:

"Είμαι ενθουσιασμένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ στην ομάδα της Bandai Namco, που έχει στο ιστορικό της τόσο σπουδαία IPs. Ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα μου και να φτιάξουμε πρωτοποριακά project. Το να δουλεύεις με τόσο σημαντικούς ανθρώπους και φίλους σε ένα ευρύ φάσμα μέσων διασκέδασης είναι ευκαιρία ζωής."

Με τη σειρά του ο CEO της Namco, Hajime Nakatani, συμπλήρωσε:

"Έχουμε μία ευκαιρία να δημιουργήσουμε τρόπους ψυχαγωγίας που κανένας δεν έχει φανταστεί. Και στη προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε τα καλύτερα προϊόντα ψυχαγωγίας στον κόσμο, θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας και τον κύριο Merceron."