Το Marvel Rivals επεκτείνεται επίσημα στο PlayStation 4, καθώς η Marvel Games και η NetEase ανοίγουν την εμπειρία του hero shooter σε ακόμη περισσότερους παίκτες. Η κυκλοφορία συμπίπτει με την έναρξη της τέταρτης σεζόν του παιχνιδιού, Heart of the Dragon.
Η σεζόν ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου και φέρνει μαζί της την Angela, που εμφανίστηκε αρχικά στο Spawn και πλέον κάνει το ντεμπούτο της στο παιχνίδι. Επιπλέον, στις 25 του μήνα θα προστεθεί ο χάρτης K’un-Lun: Heart of Heaven, ενώ επιστρέφουν τα modes Clone Rumble και Giant-Size Brain Blast.
Η νέα σεζόν φέρνει και νέα additions, όπως το Free Fight χωρίς περιορισμούς επιλογής ηρώων, το mode Conquest: Annihilation και ένα πλήρως ανανεωμένο Arcade Hub.
Επίσης, το Favourites Bar υπόσχεται ευκολότερη πρόσβαση στους αγαπημένους ήρωες των παικτών, ενώ η σεζόν περιλαμβάνει και βελτιώσεις στην ισορροπία και το gameplay.
Must Read
Τα ports των Call of Duty: Black Ops 1 και 2 στην κορυφή του PlayStation
Τα Call of Duty: Black Ops 1 και 2 κυκλοφορούν σήμερα στο PS5 με τιμή τα €40
«Γυρίζουμε στις εποχές του PS4;» Το αιχμηρό σχόλιο από πρώην στέλεχος της Sony για το Steam Machine