Ο Lewis Hamilton δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κυκλοφορία του Grand Theft Auto VI, εκφράζοντας κάτι που, κατά τα φαινόμενα, σκέφτεται κάθε gamer στον πλανήτη.
Μιλώντας στο πλαίσιο του Grand Prix στο Βέλγιο, ο οδηγός της Formula 1 αποκάλυψε πως σκοπεύει να βάλει «φρένο» στα πάντα, μόλις το παιχνίδι κυκλοφορήσει και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:
Πεθαίνω να βγει το νέο GTA.
Με το Grand Theft Auto VI να έχει πλέον επιβεβαιωθεί επίσημα για το 2026 από τη Rockstar Games, η ανυπομονησία κορυφώνεται, ακόμα και για έναν από τους ταχύτερους ανθρώπους στον κόσμο.
Τα σχόλιά του έγιναν viral, καθώς σε σχετικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε στα social media, ο Hamilton εμφανίζεται χαμογελαστός να αποθεώνει τη σειρά GTA, τονίζοντας πως απλώς περιμένει τη στιγμή που θα το έχει στα χέρια του.
Αν μη τι άλλο, όταν ένας οδηγός F1 δηλώνει πως θα κόψει ταχύτητα για να παίξει, τότε το GTA VI μάλλον είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ακόμα video game.
Hub
Must Read
Ασφυκτικά γεμάτος ο Σεπτέμβριος από νέα παιχνίδια – Το GTA 6 παίζει…μόνο του τον Νοέμβριο!
Αγαπητή Rockstar, σήμερα είναι 26 Μαΐου 2026...
Νέες δηλώσεις για το Red Dead Redemption 3: “Θα ήταν τρελό να μη γίνει”