Η Nintendo δε θα εγκαταλείψει το Wii U

Δεν μπορεί να εγκαταλείψει ξαφνικά την βάση χρηστών του
08 Δεκεμβρίου 2015 07:03
Η Nintendo δε θα εγκαταλείψει το Wii U

Ο νέος πρόεδρος της Nintendo, Tatsumi Kimishima, διαβεβαίωσε πως ο ιαπωνικός κολοσσός δεν θα σταματήσει να υποστηρίζει το Wii U. Παρόλο που το Wii U δεν στάθηκε επάξια μπροστά στις τεράστιες πωλήσεις του Wii και ο διάδοχος του ονόματι Nintendo NX βρίσκεται ήδη στον ορίζοντα, ο πρόεδρος της εταιρίας, Tatsumi Kimishima,  αναγνώρισε τα προβλήματα του Wii U. Τόνισε όμως πως είναι επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι που αγόρασαν την κονσόλα να αισθάνονται ικανοποιημένοι.

Συγκεκριμένα, ο Kimishima δήλωσε:

"Νομίζω ότι πρώτη δουλειά μας τώρα είναι να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μας, αυτοί οι 10 εκατομμύρια πελάτες οι οποίοι έχουν ένα Wii U στο σπίτι τους, να έχουν και παιχνίδια για να παίξουν. Και θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι ικανοποιημένοι με την αγορά τους και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν παιχνίδια σε αυτή την πλατφόρμα. Έτσι, δεν μπορούμε απλά να τους εγκαταλείψουμε και να τους πούμε: ’Ξέρετε, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην επόμενη κονσόλα.’

Φυσικά, εργαζόμαστε στο NX και εξετάζουμε τις εμπειρίες που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτή την πλατφόρμα. Αλλά, πρώτα η δουλειά μας σε αυτό το σημείο είναι να υποστηρίξουμε τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει ένα Wii U και να βεβαιωθούμε ότι έχουν νέες εμπειρίες και φρέσκο λογισμικό στη διάθεσή τους."