Η επιστροφή στον κόσμο του Witcher δεν μοιάζει με καμία προηγούμενη, καθώς ένα νέο demo ήρθε για να μας δώσει μια πρώτη γεύση και να ανεβάσει τον πήχη στα ύψη. Τα νέα πλάνα που έρχονται ελέω του State of Unreal δεν εστιάζουν σε μάχες, αλλά στο πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον της σειράς.
Το τεχνικό demo του The Witcher 4, που μόλις κυκλοφόρησε, τρέχει σε PlayStation 5 με ενεργοποιημένο ray tracing και σταθερά 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και όλα αυτά χάρη στην Unreal Engine 5.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε τον νέο τίτλο να ζωντανεύει με έμφαση στην ατμόσφαιρα, τον φωτισμό και την οπτική λεπτομέρεια που κόβει την ανάσα. Το demo αυτό δεν αποκαλύπτει gameplay, αλλά αποδεικνύει ότι η CD Projekt RED σκοπεύει να παραδώσει ένα τεχνικά πανίσχυρο RPG, όχι μόνο για PC, αλλά και για κονσόλες.
Η απόφαση της εταιρείας να αφήσει πίσω την REDengine και να περάσει στην Unreal Engine φαίνεται πλέον πιο σωστή από ποτέ και όλα δείχνουν πως ο επόμενος Witcher τίτλος θα κάνει πιο θεαματική και δυναμική την εμπειρία.
Δείτε το The Witcher 4 να τρέχει σε απλό PS5 μοντέλο παρακάτω.
Must Read
The Witcher 4: Έρχεται νέα τριλογία με την Ciri – Μην περιμένετε expansions!
Το The Witcher 3 συνεχίζει να σαρώνει με 65 εκατομμύρια πωλήσεις!
The Witcher 3: Η CD Projekt ανακοίνωσε σπέσιαλ anniversary stream για τις 28 Μαΐου!