Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να προμηθευτείτε σε μειωμένη τιμή διάφορα παιχνίδια-διαμάντια, τα οποία βρίσκονται τώρα σε προσφορά στο PlayStation κάτω από την “ομπρέλα” του “PlayStation Indies” sale.
Η Sony έχει μειώσει τις τιμές σε πάρα πολλά indies και αν λατρεύετε τα πιο ιδιαίτερα games, νομίζουμε ότι αξίζει να ρίξετε μια ματιά. Για παράδειγμα, θα βρείτε το House Flipper 2 στα 25.99 ευρώ, το Autopsy Simulator στα 19.99 ευρώ, το Who’s Your Daddy?! στα 6.99 ευρώ, το Forever Skies Deluxe Edition στα 31.99 ευρώ, το Hello Neighbor στα 7.49 ευρώ, το πρώτο Outlast στα 4.74 ευρώ, το Pacify στα 3.74 ευρώ, το Don’t Starve Together: Console Edition στα 5.99 ευρώ, το The Escapists 2 στα 4.39 ευρώ, αλλά και το Goat Simulator στα 2.99 ευρώ.
Το Blasphemous 2 κοστίζει 14.99 ευρώ, το Squirrel with a Gun 12.99 ευρώ, το Stumble Guys – El Dorado Bundle είναι στα 14.99 ευρώ, καθώς και το The Witness στα 12.57 ευρώ.
Βρείτε όλες τις προσφορές των indies παιχνιδιών πατώντας εδώ.
Οι εκπτώσεις θα ολοκληρωθούν στις 29 Μαΐου.
Read Next
Tags
Must Read
Η Sony πειραματίζεται με κουμπιά που αντιδρούν σαν μέρος του παιχνιδιού
Νέες προσφορές στο PlayStation με χιλιάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές
Το 007: First Light ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Μαΐου στο PlayStation