Όσοι δεν είστε μιας κάποιας ηλικίας, ενδεχομένως να μην θυμάστε το Croc: Legend of the Gobbos, ένα από τα πολλά 3D platform παιχνίδια των τελών της δεκαετίας του 90 με χαρακτήρα-μασκότ. Ο Mario, ο Sonic και λίγο αργότερα και ο Crash Bandicoot είχαν αποδείξει πως τα platform παιχνίδια ήταν το ιδανικό έδαφος για να αναδείξεις έναν δημοφιλή χαρακτήρα στα παιδιά και όχι μόνο.
Το ενδιαφέρον με το Croc όμως είναι ότι δημιουργήθηκε από την Argonaut, την εταιρεία που είχε κατασκευάσει το Super FX chip για το SNES, δίνοντάς του την τεχνολογική υπεροχή στα χρόνια της μεγάλης αντιπαλότητας μεταξύ Nintendo και Sega. Ήταν λοιπόν μια εταιρεία που είχε κορυφαίες τεχνικές ικανότητες και είχε συνεργαστεί στενά με την Nintendo. Το αποτέλεσμα ήταν ένα αξιόλογο 3D platformer που, μπορεί να μην έκανε τον πάταγο που ενδεχομένως ήλπιζε η Argonaut, αλλά παραμένει ακόμα μια διασκεδαστική πρόταση για τους λάτρεις του είδους.
Η Argonaut λοιπόν έκλεισε το 2007 και ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες της πέρυσι για να δουλέψει σε αυτήν την επιστροφή του Croc. Το remaster, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω trailer, έρχεται μόνο ψηφιακά στις 2 Απριλίου για PC, Xbox One, Xbox Series, PS4, PS5 και Switch, στην τιμή των 29.99 ευρώ.
Must Read
Νέα ένδειξη για remaster των Call of Duty Black Ops και Call of Duty Black Ops II!
Μάλλον έρχονται τα Call of Duty: Black Ops και Black Ops 2 Remastered
Η Take-Two ετοιμάζει 6 remakes και remasters για τα επόμενα χρόνια!