“Δεν είναι σωστό να συνεχίσουμε να δημιουργούμε Souls παιχνίδια”

Χωρίς τον Miyazaki είχε ξεκινήσει η ανάπτυξη του Dark Souls 3
20 Νοεμβρίου 2015 17:10
“Δεν είναι σωστό να συνεχίσουμε να δημιουργούμε Souls παιχνίδια”

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο παρελθόν, ο πρόεδρος της From Software και δημιουργός του Bloodborne και των Souls παιχνιδιών, Hidetaka Miyazaki, σκοπεύει να τοποθετήσει την σειρά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά και την άφιξη του Dark Souls 3.

Συγκεκριμένα, στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Gamespot, ο Miyazaki μεταξύ άλλων ανάφερε:

"Εξετάζω το ενδεχόμενο το Dark Souls 3 να είναι το μεγάλο κλείσιμο για τη σειρά. Δεν νομίζω ότι είναι σωστή επιλογή να συνεχίσουμε επ 'αόριστον να δημιουργούμε Souls και Bloodborne παιχνίδια. Το Dark Souls 3 θα σηματοδοτήσει το τελευταίο παιχνίδι που η διαδικασία της ανάπτυξης του άρχισε πριν γίνω εγώ πρόεδρος."

Η επιθυμία να προχωρήσουμε, δεν περιορίζεται μόνο σε μένα. Όλη η From Software και φυσικά εγώ θέλουμε να κάνουμε νέα πράγματα στο μέλλον. Ο επόμενος τίτλος μας θα είναι ένα παιχνίδι που σχεδιάστηκε ενώ ήμουν πρόεδρος. Πιστεύω ότι η From Software πρέπει να δημιουργήσει νέα πράγματα. Θα υπάρξουν νέοι τύποι παιχνιδιών που προέρχονται από εμάς και το Dark Souls 3 είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη της From Software."

Παράλληλα, ο γνωστός δημιουργός μίλησε και στο βρετανικό IGN, σημειώνοντας πως η ανάπτυξη του Dark Souls 3 είχε αρχικά ξεκινήσει χωρίς αυτόν, μιας και ο ίδιος εργάζονταν στο Bloodborne.

Το Dark Souls 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου για Xbox One, PS4 και PC.