O Norman Reedus πιστεύει στην αναβίωση του Silent Hills

"Μπορεί να γίνει κάτι άλλο με τους Del Toro και Kojima"
16 Νοεμβρίου 2015 10:36
O Norman Reedus πιστεύει στην αναβίωση του Silent Hills

Αν και η υπόθεση του Silent Hills θεωρείται λήξασα από την πλευρά της Konami, ο Norman Reedus -κατά κόσμος Daryl από το The Walking Dead- έχει ακόμη πίστη στο project. Ο ίδιος θα πρωταγωνιστούσε στην αναβίωση της σειράς υπό την καθοδήγηση των Guillermo Del Toro και Hideo Kojima, όμως το project ακυρώθηκε λόγω των προβλημάτων του Kojima με την Konami. Ο γνωστός ηθοποιός έχει πίστη ακόμη στη συνεργασία του με τους Del Toro και Kojima και θεωρεί πως μπορούν να κάνουν κάτι άλλο μαζί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο IGN

"Eίμαι απίστευτα στεναχωρημένος για αυτό που έγινε τότε στην Ιαπωνία, αλλά έχω πίστη. Έχω πίστη στο ότι εμείς οι τρεις μας μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες και cool συνεργασίες που συζητήσαμε, που δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα να ξεκινήσουμε από κάπου."

Ο Reedus δεν περίμενε να στεναχωρήσει τόσο κόσμο η ακύρωση του Silent Hills και προτρέπει όλους αυτούς τους χιλιάδες fans να υπογράψουν petitions για την επιστροφή του. 

"Ο ντόρος του internet γύρω από το Silent Hills ήταν τεράστιος. Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Petitions με χιλιάδες άτομα να τα υπογράφουν, petitions για να συμβεί ξανά, ήταν τρελό. Αυτό δηλώνει ότι υπάρχει μια τρελή fanbase όχι μόνο γύρω από το videogame αλλά και από τους δημιουργούς του και για μένα το να συμμετέχω σε αυτό ήταν κάτι το συγκλονιστικό."

Στο τέλος της συνέντευξης δήλωσε ότι είχαν τελειώσει ένα μέρος της φωτογραφίας του παιχνδιού και πως δεν πρόλαβαν να φτάσουν πλήρως στην ιστορία του, ενώ έκλεισε τη συνέντευξη με μια αισιόδοξη δήλωση για τη συνεργασία των τριών(Del Toro, Kojima, Reedus): 

"Θέλω να ελπίζω ότι θα πετύχουν κάποιου είδους συμφωνία και θα συμβεί ή θα κάνουμε κάτι παρόμοιο και συνάμα διαφορετικό. Δεν ξέρω... Έχω πίστη πάντως ότι θα κάνουμε κάτι γιατί είναι από αυτά τα πράγματα που πρέπει να συμβούν. Σαν να είναι γραφτό από τη μοίρα και πρέπει να συμβεί".