PS Plus: Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου για PS5 και PS4!

Άλλα τρία παιχνίδια για να περάσετε το καλοκαίρι σας
26 Ιουνίου 2024 18:52
PS Plus: Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου για PS5 και PS4!

Όπως πάντα πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus στις αρχές του επόμενου μήνα. Συγκεκριμένα, για τον Ιούλιο του 2024 έχουμε τρία δωρεάν παιχνίδια, όπως συνηθίζει δηλαδή η υπηρεσία. Φυσικά, αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Ξεκινώντας, από τις 2 Ιουνίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, οι κάτοχοι PS5 και PS4 θα μπορούν να αποκτήσουν το Borderlands 3. Πρόκειται για το highlight του μήνα. Παρόλο που οι κριτικές που είχε λάβει δεν ήταν το ίδιο υψηλές με τους προκατόχους του, το τρίτο κεφάλαιο της shooter σειράς της Gearbox παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για όσους ψάχνουν κάποιον co-op τίτλο, με χιούμορ, δράση και άφθονο loot για να απολαύσουν με την παρέα τους.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές τόσο στο PS4 όσο και στο PS5 θα λάβουν και το NHL 24. Πρόκειται για το νεότερο κεφάλαιο της ετήσιας σειράς της EA που βασίζεται στο ομώνυμο πρωτάθλημα χόκεϊ. Τέλος, το μήνα κλείνει το Among Us, ομοίως και για τις δύο κονσόλες, ένα ιδιαίτερο 2D multiplayer παιχνίδι που είχε γίνει viral το 2020.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιούνιο του 2024:

Borderlands 3 | PS4, PS5

NHL 24 | PS4, PS5

Among Us | PS4, PS5