Σάλος με τον Dr Disrespect – Οι αντιδράσεις των Kai Cenat, TimTheTatman, NICKMERCS

Βρείτε τα σχόλια διαφόρων γνωστών YouTubers και Streamers
26 Ιουνίου 2024 18:38
Σάλος με τον Dr Disrespect – Οι αντιδράσεις των Kai Cenat, TimTheTatman, NICKMERCS

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει στα social media τις τελευταίες ώρες η υπόθεση του Dr Disrespect. O πασίγνωστος streamer, που μετρά πάνω από 4.7 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που το Twitch τον έκανε ban πριν τέσσερα περίπου χρόνια, έπειτα από τις κατηγορίες που είχαν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, ο πραγματικός λόγος του ban ήταν ότι έκανε ‘sexting’ με μια ανήλικη μέσα από τα whispers του Twitch, ένα χαρακτηριστικό μηνυμάτων που πλέον έχει αφαιρεθεί. Προηγουμένως, ο πρώην υπάλληλος της πλατφόρμας που έφερε το όλο θέμα στην επιφάνεια, είχε ισχυριστεί επίσης ότι ο Dr Disrespect προσπάθησε και να συναντηθεί μαζί της στην έκθεση TwitchCon.

Αναλυτικότερα, ο γνωστός κατά κόσμον ως Guy Beahm, έγραψε:

Υπήρχαν whisper μηνύματα στο Twitch με μια μεμονωμένη ανήλικη το 2017;  Η απάντηση είναι ναι.  Υπήρχαν πραγματικές προθέσεις πίσω από αυτά τα μηνύματα, η απάντηση είναι απολύτως όχι.  Επρόκειτο για περιστασιακές, αμοιβαίες συζητήσεις που μερικές φορές έτειναν υπερβολικά προς την κατεύθυνση του ανάρμοστου, αλλά τίποτα περισσότερο. Δεν συνέβη τίποτα παράνομο, δεν μοιράστηκαν φωτογραφίες, δεν διαπράχθηκαν εγκλήματα, δεν βρέθηκαν ποτέ καν με το άτομο.

Αμέσως μετά την ανάρτηση του Beahm, δεκάδες άλλοι γνωστοί streamers, μεταξύ των οποίων και οι φίλοι του TimTheTatman και NICKMERCS που έχουν κάνει αρκετές συνεργασίες στο παρελθόν, έσπευσαν να σχολιάσουν τις πράξεις του. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε, λοιπόν, τις τοποθετήσεις διαφόρων γνωστών YouTubers και Streamers:

Η αντίδραση του TimTheTatman στις αποκαλύψεις για τον Dr Disrespect:

Η αντίδραση του NICKMERCS στις αποκαλύψεις για τον Dr Disrespect:

Η αντίδραση του Kai Cenat στις αποκαλύψεις για τον Dr Disrespect:

Η αντίδραση του Jacksepticeye στις αποκαλύψεις για τον Dr Disrespect:

Η αντίδραση της Valkyrae στις αποκαλύψεις για τον Dr Disrespect:

Η αντίδραση της Pokimane στις αποκαλύψεις για τον Dr Disrespect:

Η αντίδραση του KSI στις αποκαλύψεις για τον Dr Disrespect:

Η αντίδραση του The Act Man στις αποκαλύψεις για τον Dr Disrespect: