Δείτε την έντονη μάχη του Warhammer 40,000: Space Marine 2 μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του τίτλου
21 Ιουνίου 2024 09:30
Δείτε την έντονη μάχη του Warhammer 40,000: Space Marine 2 μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer

Η Focus Entertainment και η Saber Interactive παρουσίασαν το Gameplay Overview Trailer για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου Warhammer 40,000: Space Marine 2. O Creative Manager του παιχνιδιού Oliver Hollis-Leick, μιλάει για το πόνημα της εταιρίας στο βίντεο και παράλληλα εμβαθύνει στην κεντρική ιστορία, στους μηχανισμούς του gameplay, καθώς και στο multiplayer του τίτλου.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του παιχνιδιού:


Παίξτε ως υπολοχαγός Titus και πολεμήστε τους Tyranids σε ένα γαλαξιακό πόλεμο

Συνεχίστε την ιστορία του θρυλικού υπολοχαγού των Ultramarines Demetrian Titus εκατό χρόνια μετά τα γεγονότα του Space Marine και πολεμήστε τα ατελείωτα σμήνη Tyranid για να υπερασπιστείτε το Imperium. Απελευθερώστε τις υπεράνθρωπες ικανότητες και το ευρύ οπλοστάσιο του Titus μόνοι σας ή με έως και δύο φίλους που θα αναλάβουν τους ρόλους, των Chairon και Gadriel, μέσω μίας συνεργασίας drop-in/drop-out.

Προσαρμόστε τους διαστημικούς πεζοναύτες και τον εξοπλισμό τους σε PvE και PvP

Παίξτε ως μία από τις έξι τάξεις (Tactical, Assault, Vanguard, Bulwark, Sniper και Heavy) στις λειτουργίες "Operations" (PvE) και "Eternal War" (PvP) και φτιάξτε τις δικές σας προσαρμογές για την πανοπλία και τα όπλα σας χρησιμοποιώντας το μοναδικό σύστημα προσαρμογών του Space Marine 2.

Στη λειτουργία "Operations", χρησιμοποιήστε το οπλοστάσιο και την εμπειρία που αποκτήσατε στο πεδίο της μάχης για να αναβαθμίσετε κάθε level με έως και 25 προνόμια ώστε να διαμορφώσετε το στυλ παιχνιδιού σας. Το οπλοστάσιο σας θα σας επιτρέψει να αναβαθμίσετε τα όπλα σας με κάθε νέα αποστολή για να ξεκλειδώσετε πιο ισχυρές παραλλαγές και μοναδικά cosmetics.

Τα cosmetics πανοπλίας και όπλων που κερδίζετε στο "Operations" θα είναι διαθέσιμα ακόμη και στους αγώνες "Eternal War", αλλά τα προνόμια και οι αναβαθμίσεις όπλων σας θα παραμείνουν αποκλειστικά για την εμπειρία PvE ώστε να υπάρχει μια εξισορρόπηση. 

Περισσότερες αποστολές, εχθροί και όπλα μέσω δωρεάν ενημερώσεων.

Μετά την κυκλοφορία στις 9 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες του Space Marine 2 θα λάβουν νέες αποστολές "Operations" και χάρτες PvP, νέους εχθρούς και νέα όπλα για να τους πολεμήσουν, μέσω τακτικών δωρεάν ενημερώσεων για όλους τους παίκτες. Επιπλέον cosmetics και νέα κεφάλαια θα κυκλοφορήσουν ως μέρος του Season Pass χωρίς έξτρα χρηματική χρέωση εντός παιχνιδιού.

Το Warhammer 40,000: Space Marine 2 θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το overview trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.