Μάθαμε πόσο θα διαρκεί το Star Wars Outlaws της Ubisoft

Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο
12 Ιουνίου 2024 12:05
Μάθαμε πόσο θα διαρκεί το Star Wars Outlaws της Ubisoft

Ο creative director του Star Wars Outlaws ονόματι Julian Gerighty έδωσε μια νέα συνέντευξη στο VGC, όπου και αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τίτλο της Ubisoft.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το νέο παιχνίδι του franchise έχει έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο -όπως είδαμε άλλωστε και από τα πρόσφατα gameplay πλάνα. Ωστόσο, πόσες ώρες θα διαρκεί το παιχνίδι; Την απάντηση έρχεται να δώσει τώρα ο Gerighty, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα χρειαστείτε περίπου 25 με 30 ώρες απλά για να ολοκληρώσετε την ιστορία.

Από πολύ νωρίς αποφασίσαμε ότι το παιχνίδι θα διαρκεί 25 με 30 ώρες απλά για να το ολοκληρώσει κάποιος, καθώς και 50 με 60 ώρες για τους completionists. Για έναν άντρα με οικογένεια και δουλειά, είναι αρκετός χρόνος. Αλλά δεν είναι το «έπος» του Assassin’s Creed που μπορεί να διαρκεί και 200 ώρες. Έτσι, αυτό μας έκανε πραγματικά να επικεντρωθούμε στη λεπτομέρεια και ως μικρή ομάδα που είμαστε, ήταν κάτι διαχειρίσιμο.

Ως δημιουργός, πιστεύω πολύ στη δημιουργία ενός αρχικού οράματος που θα είναι συναρπαστικό, φιλόδοξο και εφικτό να γίνει. Είναι πολύ σημαντικό το ότι διασφαλίσαμε όσοι εργάζονται στο παιχνίδι μας να έχουν τους ίδιους στόχους.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, αυτό βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Massive Entertainment (The Division) και συνεργάζεται στενά με την Lucasfilm Games. Το Outlaws είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο The Empire Strikes Back και το The Return of the Jedi.

Κεντρική πρωταγωνίστρια θα είναι η Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez, ενώ πλάι της θα έχει και ένα πλασματάκι ονόματι Nix, που θα την βοηθάει στις αποστολές της, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

To Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X. Xbox Series S και PC στις 30 Αυγούστου.