Εκτενή gameplay πλάνα από το open world Star Wars παιχνίδι της Ubisoft

Έτσι ξεκίνησε το Ubisoft Forward
10 Ιουνίου 2024 22:20
Εκτενή gameplay πλάνα από το open world Star Wars παιχνίδι της Ubisoft

Το Ubisoft Forward event ξεκίνησε με το μεγαλύτερο παιχνίδι της εταιρίας για το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, η Ubisoft έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα εκτενή gameplay πλάνα από το Star Wars Outlaws που αγγίζουν τα 10 λεπτά, καθώς και ένα ακόμη trailer.

Το "Official Gameplay Showcase" ξεκινάει από μία πόλη του παιχνιδιού, με την Kay Vess (πρωταγωνίστρια) να περιηγείται στα σοκάκια της πόλης και στη συνέχεια να μπαίνει στο πλοίο της. Επίσης, η Ubisoft αποφάσισε να παρουσιάσει και διαστημικές μάχες, θέλοντας έτσι να σας δείξει ότι θα έχετε και αυτή τη δυνατότητα με το νέο παιχνίδι της. Η αποστολή της Kay στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, είναι να εντοπίσει έναν έμπειρο gunslinger.

Επιπροσθέτως, είδαμε και πως γίνεται το landing ενός πλανήτη, αλλά και πως θα μπορεί η Kay να περιηγείται στον ανοιχτό κόσμο με την εμβληματική μηχανή της. Παράλληλα με όλα αυτά, η Kay θα μπορεί να εντοπίζει διάφορα σημεία στο χάρτη με τα κιάλια της και να κάνει “infiltrate” την εκάστοτε βάση. Εκεί, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με stealth ή με τα όπλα σας.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, αυτό βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Massive Entertainment (The Division) και συνεργάζεται στενά με την Lucasfilm Games. Το Outlaws είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο The Empire Strikes Back και το The Return of the Jedi.

Η Ubisoft έκανε γνωστό επίσης ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχει και ένα τύπου “Wanted” σύστημα σαν αυτό που ίσως γνωρίζετε από το Grand Theft Auto της Rockstar Games.

Δείτε το πρώτο από τα δύο βίντεο παρακάτω:

Η Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez δεν είναι μόνη, καθώς πλάι της θα έχει και ένα πλασματάκι ονόματι Nix, που θα την βοηθάει στις αποστολές της, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

To Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X. Xbox Series S και PC στις 30 Αυγούστου. Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.