Το Steam Next Fest «βάφτηκε» γαλανόλευκο: Οι τρεις επερχόμενοι ελληνικοί τίτλοι που συμμετέχουν!

Ούτε ένα, ούτε δύο…
11 Ιουνίου 2024 16:20
Το Steam Next Fest «βάφτηκε» γαλανόλευκο: Οι τρεις επερχόμενοι ελληνικοί τίτλοι που συμμετέχουν!

Τρία παιχνίδια από την Ελλάδα συμμετέχουν στην ψηφιακή εκδήλωση του Steam ονόματι Steam Next Fest.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Μια άκρως ενθαρρυντική -για την ανάπτυξη του χώρου του gaming στην Ελλάδα- είδηση κρύβει το Steam Next Fest του Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, στην ψηφιακή εκδήλωση του Steam με φόντο την ανάδειξη επερχόμενων παιχνιδιών παρατηρείται η παρουσία τριών ελληνικών τίτλων.

Τρία ξεχωριστά παιχνίδια, διαφορετικών ειδών, προσεγγίσεων και δημιουργών, αλλά με ένα κοινό: Την φιλοδοξία να φτάσουν στην κορυφή!

Ο λόγος για το Necrophosis, το Master Blaster και το Haunted Bloodlines. Ας γνωρίσουμε αναλυτικότερα αυτούς τους ελληνικούς τίτλους που έχουν κερδίσει την προσοχή μας...

To εφιαλτικό βασίλειο του Necrophosis

Το Necrophosis προσφέρει μια αλλόκοτη περιπέτεια γρίφων και τρόμου που διαδραματίζεται δισεκατομμύρια χρόνια μετά το τέλος του σύμπαντος. Σε αυτό τον σουρεαλιστικό κόσμο, οι παίκτες βρίσκονται σε ένα εφιαλτικό βασίλειο με επιρροές των τρομακτικών έργων των H. R. Giger και Zdzislaw Beksinski και πιο συγκεκριμένα στον τομέα του δυστοπικού σουρεαλισμού, με γραφικά που εντυπωσιάζουν!

Πίσω από την δημιουργία του βρίσκεται η Dragonis Games, η οποία έχει ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήρια της στον κλάδο, μετά τις πρώτες δύο -άκρως πετυχημένες- horror κυκλοφορίες της, του The Shore και του Eresys.

Διαστημικές arcade μάχες με το Master Blaster

Στο Master Blaster από την Lost Cabinet Games, οι παίκτες μπαίνουν σε ένα ταξίδι επιστημονικής φαντασίας με στόχο να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο των άστρων, αντιμετωπίζοντας τους Chaosbringers.

To παιχνίδι επιφυλάσσει συναρπαστικές arcade διαστημικές μάχες γεμάτες από στρατηγική, ακρίβεια και έντονη aim and shoot δράση, όπου καλείστε να δράσετε γρήγορα και να βασιστείτε στα αντανακλαστικά σας!

Η απόλυτη εμπειρία τρόμου στο Haunted Bloodlines

Τέλος, το Haunted Bloodlines αποτελεί μια horror περιπέτεια, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Horrified Triangles και της Iphigames, με την τελευταία να βρίσκεται προ των πυλών από την κυκλοφορία του τρίτου τίτλου της μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, μετά το Abtos Covert και το Skaramazuzu.

Όπως προκύπτει και από το όνομα του, το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε μία στοιχειωμένη έπαυλη, με τον παίκτη να καλείται να ανακαλύψει τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας του από το παρελθόν αλλά και φυσικά να επιβιώσει, λύνοντας γρίφους. Τα καθηλωτικά οπτικά και ηχητικά εφέ δημιουργούν μια ολοκληρωτική ατμόσφαιρα, ιδανική για την απόλυτη εμπειρία τρόμου!

Και τα τρία ελληνικά παιχνίδια έχουν κυκλοφορήσει τις Demo εκδόσεις τους στο Steam και μπορείτε να τα παίξετε δωρεάν!

Tags: