Πρώτη ματιά στο πραγματικό sequel του Life is Strange με επιστροφή της Max Caulfield

Δείτε το πρώτο trailer του Life is Strange: Double Exposure
10 Ιουνίου 2024 08:27
Πρώτη ματιά στο πραγματικό sequel του Life is Strange με επιστροφή της Max Caulfield

Δυναμική επιστροφή στα παλιά και γνώριμα μέρη και πρόσωπα κάνει η Deck Nine Games με το νέο Life is Strange παιχνίδι που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Xbox Game Showcase στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2024.

O λόγος για το Life is Strange: Double Exposure, το οποίο αποτελεί την πραγματική συνέχεια του πρώτου και λατρεμένου Life is Strange παιχνιδιού καθώς επιστρέφει στο προσκήνιο η Max Caulfield ως πρωταγωνίστρια, ενώ είδαμε ένα πρώτο trailer και μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Και το λέμε αυτό διότι έχουμε να την δούμε από το "Life is Strange: Before the Storm, μιας και τόσο το Life is Strange 2 όσο και το Life is Strange: True Colors δεν συνέχισαν την ιστορία της, αν και αναφέρθηκαν στα γεγονότα τους.

Η ίδια βρίσκεται πλέον ενήλικη στο Caledon University ζώντας μια απλή ζώη μακριά από τις δυνάμεις της, καθώς είχε υποσχεθεί να μην χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τον έλεγχο του χρόνου στο Life is Strange του 2015. Μέσα από το πρώτο trailer μαθαίνουμε πως βρίσκει τον εαυτό της σε ένα παράλληλο timeline όπου διερευνά τον θάνατο της φίλης της, Safi, που στην προκειμένη είναι ζωντανή. 

"Επτά χρόνια αφότου την βγάλαμε από το Arcadia Bay, στο Double Exposure βλέπουμε την Max αργότερα στην ζωή της, όντας πλέον μια εν δυνάμει φοιτήτρια καλών τεχνών στο φημισμένο Caledon University. Δυστυχώς, η καταστροφή είναι κοντά και η φίλη της Safi σκοτώνεται και μας ρουφάει μέσα στη δίνη του μυστηρίου της δολοφονίας της, που περιέχει μια υπερφυσική ανατροπή. Οι αρχικές δυνάμεις της Max να γυρνάνε το χρόνο πίσω έχουν εξελιχθεί στο να μπορεί να αλλάζει από το ένα timeline στο άλλο, εκεί όπου θα εξερευνήσουμε τις δύο παράλληλες πραγματικότητες, δηλαδή τη μία όπου είναι σώα και αβλαβής και την άλλη αμέσως μετά τον θάνατό της, ώστε να βρεθεί η ταυτότητα του δολοφόνου της" αναφέρει η Deck Nine Games για τον τίτλο. 

Το Life is Strange: Double Exposure θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X|S, PS5 και PC στις 29 Οκτωβρίου 2024