Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Age of Mythology Retold! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ολοκαίνουργια gameplay πλάνα
09 Ιουνίου 2024 20:47
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Age of Mythology Retold! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase 2024, η Microsoft παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Age of Mythology Retold, ανακοινώνοντας παράλληλα και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο remake με σύγχρονο τεχνικό τομέα, για την strategy εμπειρία που έχει αγαπηθεί όσο λίγες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως την ανάπτυξή του "AoM: Retold" έχουν αναλάβει έξι στούντιο συνολικά και είναι τα: World's Edge, Forgotten Empires, Tantalus Media, CaptureAge και Virtuos Games. Όλα τα units και τα περιβάλλοντα του αρχικού τίτλου θα επιστρέψουν εκμοντερνισμένα και με ολοκαίνορυγια animations, χάρις την Bang Engine που χρησιμοποιήθηκε και στο Age of Empires III: Definitive Edition.

Για την ιστορία, το Age of Mythology είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2002 από την Ensemble Studios. Πρόκειται για ένα spin-off των Age of Empires που εμπνέεται από τη μυθολογία και τους θρύλους της αρχαιοελληνικής, της αιγυπτιακής και της σκανδιναβικής μυθολογίας, αντί για πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Το gameplay του είναι παρόμοιο με τα βασικά παιχνίδια, ωστόσο περιλαμβάνει ειδικά χαρακτηριστικά που περιστρέφονται γύρω από τους Θεούς και τη γενικότερη θεματολογία του τίτλου. Ένα χρόνο μετά το αρχικό του ντεμπούτο, το 2003, έφτασε και το πακέτο επέκτασης Age of Mythology: The Titans.

To Age of Mythology Retold αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις Xbox κονσόλες. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.