Το Valorant της Riot Games έρχεται στα PS5 και Xbox! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μπορείτε να το δοκιμάσετε σύντομα
08 Ιουνίου 2024 12:42
Το Valorant της Riot Games έρχεται στα PS5 και Xbox! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Riot Games φέρνει ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της στις κονσόλες και πιο συγκεκριμένα στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, η εταιρία αποκάλυψε ότι το Valorant έρχεται στις εν λόγω πλατφόρμες.

Μάλιστα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου και ένα ειδικό beta test, όπου ο κόσμος θα μπορεί να κατεβάσει και να δοκιμάσει το παιχνίδι. Όπως ανακοίνωσε η Riot Games, η έκδοση των κονσολών θα διαθέτει ένα “custom-built gameplay” που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των παικτών που θα παίζουν με χειριστήριο.

Και επειδή θα συμβεί αυτό αποφάσισε να μη λειτουργεί το cross-play μεταξύ κονσολών και PC, αν και θα υπάρχει shared inventory και cross-progression ανάμεσα στους λογαριασμούς σας (αν παίζετε σε PC και κονσόλες). Παράλληλα με όλα αυτά, το στούντιο υποσχέθηκε στη σκηνή του Summer Game Fest ότι όλα τα νέα updates θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα σε PC και κονσόλες, όπως είναι τα patches, οι νέοι Agents, οι χάρτες και όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να δοκιμάσετε το Valorant στις κονσόλες πατώντας εδώ.

Το Valorant κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια στο PC και προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα καταφθάσει στις κονσόλες. Παρακολουθήστε το trailer των κονσολών μέσα από τον player που ακολουθεί.