New World: Το γνωστό MMO της Amazon έρχεται μάλλον στις κονσόλες

Είτε στο PS5, είτε και σε άλλες πλατφόρμες
07 Ιουνίου 2024 15:02
New World: Το γνωστό MMO της Amazon έρχεται μάλλον στις κονσόλες

Το γνωστό MMO RPG παιχνίδι της Amazon με το όνομα New World, θα κυκλοφορήσει μάλλον και στις κονσόλες. Σύμφωνα με μία νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Reddit, φαίνεται ότι η εταιρία ετοιμάζεται για ανακοινώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης είδε μία διαφήμιση της Amazon μέσα στο ψηφιακό κατάστημα του PlayStation. Στην κατηγορία με τα πιο «καυτά» παιχνίδια του PlayStation Store, υπήρχε μία ειδική καρτέλα που έδειχνε το New World, το γνωστό MMO που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο στο PC.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Για την ιστορία, το New World κυκλοφόρησε το 2021 για το Steam και θεωρήθηκε από την αρχή μία μεγάλη επιτυχία για την εταιρία. Μάλιστα, σε ένα 24ωρο είχε καταφέρει να φτάσει τους 913.000 ταυτόχρονους παίκτες στην πλατφόρμα της Valve. Παρόλο που με τον καιρό έχασε το “viral” του πράγματος φαίνεται ότι η Amazon δεν το βάζει κάτω και θέλει τώρα να το φέρει και στις κονσόλες.

Άλλωστε δε θα μας έκανε εντύπωση αυτό, καθώς μέσα από τα επίσημα social media του παιχνιδιού, μάθαμε ότι το New World θα δηλώσει βροντερό παρόν στο Summer Game Fest, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα καταφθάσει.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.