Ένα σημαντικό franchise του Xbox μπορεί να κάνει ντεμπούτο στο PlayStation

Τί ετοιμάζει η Microsoft;
07 Ιουνίου 2024 08:41
Ένα σημαντικό franchise του Xbox μπορεί να κάνει ντεμπούτο στο PlayStation

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το Summer Game Fest με την Microsoft να παρουσιάζει τα δικά της χαρτιά την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Xbox Games Showcase. Οι φήμες για το τι θα δείξει η εταιρία είναι αρκετές, αλλά σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του insider, Tom Warren, ένα σημαντικό franchise θα κάνει την εμφάνισή του μάλλον στο PlayStation.

Μέσα από το νέο του newsletter, ο Warren δήλωσε ότι στα σκαριά βρίσκεται ένα remaster του Halo: Combat Evolved, το οποίο θα είναι μάλλον μια multiplatform κυκλοφορία, δηλαδή θα μπορούσε να έρθει και στο PlayStation εκτός από τα Xbox/PC. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Microsoft έφερε παιχνίδια στην πλατφόρμα της Sony πρόσφατα με τα Sea of Thieves και Hi-Fi Rush.

Ο Warren αναφέρει ότι και το επόμενο DOOM παιχνίδι, με τον τίτλο The Dark Ages θα είναι multiplatform, αλλά όχι το Gears of War 6. Άλλοι τίτλοι που πιστεύει ότι θα κυκλοφορήσουν και στο PlayStation είναι τα Senua’s Saga: Hellblade II, Age of Empires II: Definitive Edition, Age of Mythology: Retold, μέχρι και το Starfield.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του insider, η Microsoft δε σχεδιάζει να κάνει multiplatform το Gears of War 6, το νέο Fable και το South of Midnight.

Προς το παρόν λάβετε αυτό το ρεπορτάζ με κάθε επιφύλαξη και κάντε υπομονή μέχρι τις 9 Ιουνίου, όπου εκεί θα μάθουμε τα σχέδια της Microsoft.