Ένα παιχνίδι-έκπληξη μόλις έφτασε στο Xbox Game Pass

Από τη Square Enix
06 Ιουνίου 2024 13:48
Ένα παιχνίδι-έκπληξη μόλις έφτασε στο Xbox Game Pass

To Xbox δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα παιχνίδια που θα έρθουν στο Xbox Game Pass τον Ιούνιο, αφού μάλλον η εταιρία θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι το μεγάλο Xbox Game Showcase αυτή την Κυριακή. Παρόλα αυτά, ένα παιχνίδι-έκπληξη μόλις ήρθε να εμπλουτίσει τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία σχετική ανακοίνωση, η Square Enix έκανε σήμερα διαθέσιμο το Octopath Traveler II στις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, προσθέτοντάς το παράλληλα στο Game Pass. Το παραδοσιακό JRPG της ιαπωνικής εταιρίας είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του περασμένου έτους για το Switch, του υπολογιστές και το PlayStation οικοσύστημα, παραλείποντας αρχικά τις κονσόλες της Microsoft.

Ενώ το Octopath Traveler II διατηρεί την ίδια δομή με το προηγούμενο κεφάλαιο, ακολουθώντας οκτώ ξεχωριστές ιστορίες χαρακτήρων σε όλο το παιχνίδι, ακολουθεί οκτώ νέους χαρακτήρες σε ένα νέο ξεχωριστό setting. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στον κόσμο της Solistia που είναι πιο σύγχρονος από το μεσαιωνικό σκηνικό του προηγούμενου παιχνιδιού, το οποίο παρουσιάζεται περισσότερο σαν κάτι από τον δέκατο ένατο ή τον εικοστό αιώνα. Για παράδειγμα, η ατμομηχανή δημιουργείται κατά τη διάρκεια των γεγονότων του παιχνιδιού!

Ο τίτλος είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές και πλέον μπορούν να τον απολαύσουν και οι συνδρομητές της υπηρεσίας του Xbox.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Square Enix: