Το DOOM: The Dark Ages είναι επίσημο με τρελή δράση, αίμα και κόλαση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στα Xbox, PS5 και PC
09 Ιουνίου 2024 20:16
Το DOOM: The Dark Ages είναι επίσημο με τρελή δράση, αίμα και κόλαση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δεύτερο παιχνίδι που παρουσιάστηκε στο Xbox Games Showcase από την Microsoft είναι το ολοκαίνουργιο DOOM! Ναι, η λατρεμένη σειρά της Bethesda επιστρέφει με ένα νέο κεφάλαιο και δείχνει ακριβώς όπως θα περιμένατε στα πρώτα gameplay πλάνα του!

Η ονομασία του παιχνιδιού είναι DOOM: The Dark Ages και παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες αυτή τη στιγμή, μάθαμε ότι θα καταφθάσει το 2025 για το PC, τα Xbox Series X|S, αλλά και το PS5. Παράλληλα όσοι είναι συνδρομητές στο Xbox Game Pass θα έχουν τη δυνατότητα να το παίξουν από την πρώτη ημέρα.

Η Bethesda αποκάλυψε ότι το The Dark Ages είναι prequel των DOOM και DOOM Eternal και βρίσκεται φυσικά υπό ανάπτυξη από την id Software με την τελευταίας γενιάς μηχανής γραφικών idTech engine. Παράλληλα μιλάμε για μία καθαρή “epic cinematic single player action FPS εμπειρία” (έτσι ακριβώς γράφει η εταιρία) που θα επικεντρώνεται στον Doom Slayer.

Το Doom: The Dark Ages θα κυκλοφορήσει το 2025 για το PC και τα Xbox Series X|S, αλλά και το PlayStation 5 ενώ θα γίνει διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα και στο Xbox Game Pass. Παρακολουθήστε τα πρώτα πλάνα του τίτλου μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.