ΦΗΜΗ: Γνωστά ιαπωνικά RPG παιχνίδια έρχονται σύντομα στο Xbox Game Pass

Σε Xbox και PC
04 Ιουνίου 2024 22:10
ΦΗΜΗ: Γνωστά ιαπωνικά RPG παιχνίδια έρχονται σύντομα στο Xbox Game Pass

Δύο από τα πιο γνωστά και λατρεμένα ιαπωνικά RPG των τελευταίων ετών θα καταφθάσουν πολύ σύντομα στο Xbox Game Pass. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η Square Enix θα φέρει το Octopath Traveler 1 και 2 στην υπηρεσία μέσα στον Ιούνιο.

Το ρεπορτάζ έχει το eXputer, το οποίο αναφέρει ότι τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στον Ιούνιο. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την Square Enix ή την Microsoft.

Τα νέα λένε ότι όσοι είναι συνδρομητές στην υπηρεσία της Microsoft, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τα παιχνίδια τόσο στις Xbox κονσόλες, όσο και στο PC τους. Η Square Enix είχε δηλώσει παλιότερα ότι ο δεύτερος τίτλος του franchise θα ερχόταν σε περισσότερες πλατφόρμες στις αρχές του 2024, αλλά φαίνεται ότι χρειάστηκε περισσότερος χρόνος.

Κατά πάσα πιθανότητα, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, η Microsoft θα αποκαλύψει την ημερομηνία των Octopath Traveler 1 και 2 για το Game Pass κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου.

Για την ιστορία, το πρώτο Octopath Traveler κυκλοφόρησε το 2018 λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές, ενώ είχε πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Από την άλλη, το δεύτερο μέρος της σειράς κατέφθασε τον Φεβρουάριο του 2023 για τα Nintendo Switch, PS4, PS5 και PC.

Εκτός από το Game Pass, η φήμη λέει ότι το Octopath Traveler 2 θα μπορεί να αγοραστεί και από το store, όπως συμβαίνει ήδη με το 1ο μέρος που είναι εδώ και καιρό διαθέσιμο.