Η IKEA θα πληρώνει 15 ευρώ την ώρα σε ανθρώπους για να σερβίρουν κεφτεδάκια στο Roblox

Ανοίγει ένα ψηφιακό κατάστημα μέσα στο δημοφιλές παιχνίδι
04 Ιουνίου 2024 19:13
Η IKEA θα πληρώνει 15 ευρώ την ώρα σε ανθρώπους για να σερβίρουν κεφτεδάκια στο Roblox

Ναι, σωστά διαβάσατε από τον τίτλο. Η IKEA πρόκειται να ανοίξει ένα ψηφιακό κατάστημα μέσα στο δημοφιλές παιχνίδι, Roblox, μέσα στον Ιούνιο και ψάχνει άτομα για να δουλέψουν γι’ αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, η πασίγνωστη αλυσίδα επίπλων θα πληρώνει στους νέους εργαζομένους σχεδόν 15 ευρώ (14.80 ευρώ) την ώρα για να εργάζονται στο εικονικό κατάστημα που ανοίγει μέσα στο Roblox. Το Co-Worker Game, όπως το ονομάζει η ΙΚΕΑ, θα επιτρέπει στους παίκτες «να βιώνουν την εμπειρία εργασίας στο εικονικό σύμπαν των IKEA».

Οι fans θα μπορούν να ζήσουν το όνειρο στην επίπλωση σπιτιών και να πληρώνονται γι’ αυτό, με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη και ισχύουν έως τις 16 Ιουνίου, με το εικονικό κατάστημα να κυκλοφορεί στο Roblox στις 24 του μήνα. Η IKEA θα επιλέξει δέκα άτομα, τα οποία θα βοηθούν όλους τους υποψήφιους πελάτες και θα εργάζονται σε διάφορα τμήματα, είτε στην επίπλωση σπιτιού, είτε και στο πασίγνωστο εστιατόριο της εταιρίας, ακόμα και να σερβίρουν τα γνωστά κεφτεδάκια.

Ο Darren Taylor της IKEA δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η πρώτη επωνυμία που λανσάρει αμειβόμενη εργασία στο Roblox για να δείξουμε πώς μπορούμε να κάνουμε καριέρα και με διαφορετικό τρόπο, ζωντανεύοντας τη μοναδική μας φιλοσοφία. Στην ΙΚΕΑ, δεν υπάρχει καθορισμένος δρόμος για την εξέλιξη ενός ατόμου. Οι συνάδελφοί μας μπορούν να αλλάζουν ρόλους, να αλλάζουν τμήματα και να αναπτύσσονται προς όποια κατεύθυνση επιλέξουν, τόσο στο παιχνίδι όσο και στον πραγματικό κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε και να αναπτυχθείτε στην IKEA.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις βάρδιες των ανθρώπων που θα αναλάβουν αυτό το project, ενώ η ΙΚΕΑ δήλωσε ότι θα πάρει ανθρώπους από την Αγγλία και την Ιρλανδία ηλικίας από 18 ετών και πάνω.

Tags: